|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Biodra
Może na początek zadam głupie pytanie...gdzie dokładnie są biodra? Bo chodzi o to, że chciałabym schudnąć z zawnętrznej strony ud dokładnie na wysokości miednicy bo nie wiem jak to inaczej wytłumaczyćo co mi chodzi. I nie wiem czy są to biodra.
I czy znacie jakieś dobre i SKUTECZNE ćwiczenia na te miejsca? Bardzo proszę o odpowiedzi ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Biodra
Jeśli chcesz schudnąć, to 1) należy odpowiednio do tego celu ułożyć jadłospis; 2) stosować trening na całe ciało i interwały.
To są właśnie skuteczne metody. Na forum jest wyszukiwarka, w prawym górnym rogu ![]() A kości biodrowe na obrazku w atlasie anatomicznym, podręczniku do biologii, encyklopedii itd. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o jadłospis to od roku jestem na diecie; jem ciemny chleb, zaro słodyczy, piję zieloną herbatę jem przed 18 itd.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Marta, niezależnie od celu diety, kolację jada się na godz. przed snem, najdalej - 2 godz. przed snem. No chyba, że celem diety ma być spowolnienie metabolizmu...
![]() W diecie redukcyjnej chleb to składnik posiłków przed- i potreningowych, kiedy treningi są siłowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
generalnie musisz poszukac cwiczen na nogi a jest ich mnostwo i wszedzie
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
uda a biorda to jest różnica.
![]() ![]() wymachy, ćwczeni ana kształt przysiadów z napiętymi udami, step, elementy boksu [ głównie chodzi o sposób ćwiczeń, wymachy i wykopy wpłatane z 'prawymi sierpowymi' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.