|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
EFFACLARU K! Oddam SLEEK, MAESTRO i inne
Witam!
Poszukuje Effaclaru K, najlepiej nowego. JESLI NIE MASZ EFFACLARU K ALBO PODKLADU LINEN EVERYDAY MINERALS TO NIEEEE PISZ!! Na wymiane mam: Sleek Sunset- paleta cieni, kupiona 2 tygodnie temu, cienie tylko testowane wiec prawie jak nowa Sleek rozświetlacz - nowy Provit kuracja dla wlosow przetluszczajacych sie - uzyta 2 razy Maestro pedzel 420 rozm 6 Paleta poczwornych cieni Avon Brązowe cienie wypiekane Borjois TRIO Sporo lakierow do paznokci! Jeśli masz effaclar k badz podklad big linen edm to pisz czego poszukujesz a postaram sie znalezc w mojej kosmetyczce. Zdjęcie będą później. Odpisuje tam gdzie zaczela sie rozmowa. Edytowane przez Amount Czas edycji: 2011-08-29 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Dot.: EFFACLARU K! Oddam SLEEK, MAESTRO i inne
hej ja mam effeclar k, trochę więcej niż 3/4 tubki, użyłam parę razy, podoba mi się paletka sleek
30.04.2014 3:15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=555072
to mój wątek, też chętnie wymienię za sleek effeclar k
30.04.2014 3:15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
nie mam Twoich wishy, ale i tak pytam się o maestro;]
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.