|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Gdańskie Panny Młode
hej dziewczyny
![]() jako gdanszczanki,przyszłe panny młode, musimy połaczyc sie i wesprzec w całym tym zamieszaniu zwiazanym z tym waznym dla nas dniem ![]() połaczylam w watku rok 08 z 09,dlatego iz ja osobiscie bede miala dwie uroczystosci slubne,cywilny slub 08.08.2008-magiczna data dla mnie i mojego puzona ![]() ![]() piszcie dziewczyny jak u was z przygotowaniami do slubu, jakie macie pomysly na uroczystosc,jak z oprawa wesela, jak z sukienkami-kupic czy wypozyczyc, co z kwiatami,no piszcie wszystko ![]() buziaki ![]() hej dziewczyny ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-02-17 o 09:44 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Gdańskie Panny Młode
jeejjj ty juz znasz dokladna date swojego przyszlorocznego slubu? ja tez planuje na przyszly rok takze mniej wiecej na marzec ale myslalam ze zaczne przygotowania dopiero latem a tu widze ze juz sie trzeba zabierac za to wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
witam houseofcolours
![]() fajnie ze ktos tu w koncu zajrzal ![]() niestety z tymi slubami jest tak,ze teraz trzeba wszystko rezerwowac rok wczesniej,ogolnie masakra ![]() ![]() ![]() musialam poprzekladac terminy,no i jezeli cos sie nie rypnie ![]() ![]() ![]() tak ze,musisz chyba zrobic leciutkie rozeznanie,zeby nie bylo niespodzianki ![]() a jaki masz pomysl na ten wielki dzien?bedziesz probowala go przezyc po prostu(tak jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
wasciwie to tak, mam konkretny plan, bo nie jest bo zbyt wielki. Tez zamierzam brać slub konkordatowy (to juz chyba najczestszy rodzaj slubow) a wesele zorganizowac w postaci raczej przyjescia weselnego na max 30 osob w jakiejs elegancjej restauracji gdzies pod gdanskiem i wlasnie zaczelam juz wczoraj szukac czegos, patrze po zajazdach, ale mam ploblem z wpisaniem w google miasta, bo nie zabardzo znam te okoliczne wioski a wlasnie w takiej przytulnej wioseczce przy glownych trasach zazwyczaj sa te najczekawsze i najpiekniejsze zajazdy (mam nadzieje ze takze niezbyt drogie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ja rowniez bede miala weselisko poza miastem,konkretnie za pruszczem gdanskim jest super kameralny hotelik,obsluga i szczegolnie p.Milosz bardzo do rzeczy
![]() wesele bedzie na 80 osob,tak chca moi rodzice i tesciowie(sa super,ale tak dziwnie bedzie do nich zwracac sie : mamo...tato.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poszukam na necie innych portali weselnych na ktorych ja tyle czasu siedzialam i napisze ci jutro co znalazlam, bo teraz musze gnac na basenik buzka ps.ciesze sie ze moge z toba poforumowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej, nio to i ja dołączam do Was
![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.