|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Sarenza- opinie
Kupował ktoś z was na tych stronach ? Wszystko okej z towarem ?
Pytam bo przymierzam się do kupna butów a jeszcze z tych stron nie zamawiałem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moda
|
Dot.: Zalando, Sarenza- opinie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja wolę Zalando, kilka razy na Sarenzie zwracałam/zamieniałam towar i za każdym razem zajmowało to mnóstwo czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Ja zamawiam na zalando
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Okej, dzięki
![]() A spojrzałybyście czy jest z tymi butami wszystko ok ? Jestem ostrożny jeżeli chodzi o strony z których jeszcze nie zamawiałem. Z góry dziękuję ![]() http://www.sarenza.pl/caterpillar-ut...54-p0000108047 http://www.sarenza.pl/caterpillar-tr...48-p0000029220 Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2014-09-02 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
W Zelando są strasznie drogie ciuchy.
Ja ostatnio zamawiałam w <ciach> i szczerze polecam ![]() Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-09-09 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-09-09 o 17:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Zwrot i wymiana jest za darmo, więc nic się nie traci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Popieram, ze darmowa dostawa i zwrot to duzy plus. Nic sie nie traci... Dwa razy jednak zamawialam ostatnio z Zalando i bylam bardzo niezadowolona z jakosci rzeczy jakie otrzymalam. Kurtka jeansowa Levisa miala inny sklad niz porownany w sklepie Levisa identyczny model, poza tym metki byly bez nazwy firmy i jedna wszyta do gory nogami. No chyba, ze tylko ja mam takiego pecha ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Czyli Zalando ok a z Sarenzy zamawiać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Zalando, Sarenza super sklepy nigdy nie miałam z nimi problemów. Zamawiam głównie z tych sklepów i wszystko na plus, ze zwrotem wszystko w porządku. W zalando kiedyś reklamowałam buty i też bez problemu zwrócili pieniądze.
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Odradzam Zalando. Osobiście z przesyłkami nie miałam problemu, ale np. po roku użytkowania szpilek - złamał się obcas- buty kupione za 700 zł. (okres gwarancji-2 lata!)Reklamacja rozpatrywana po ok. 10 dniach,tylko na podstawie 5 zdjęć, została odrzucona. Zgodnie z przepisami zażądałam wymiany produktu na wolny od wad, a w razie niespełnienia żądania odstąpiłam od umowy. Ponownie nie zaakceptowano moich roszczeń. Jestem na etapie wystosowania wezwania do zapłaty, a finalnie pozwu. Odradzam, różnica cenowa w moim przypadku była tak nieznaczna, że nie warto było zamawiać produktu przez internet. ! Odradza i przestrzegam zwłaszcza w przypadku obuwia, w przypadku odzieży firmowe rzeczy są dużo droższe od innych sklepów internetowych. Warto dobrze poszukać ponieważ odzież w Zalando jest droga.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sarenza- opinie
Ja za kolei ani z Sarenzą ani z Zalando nie miałam żadnych problemów. Dostawa szybka, zwroty za darmo i bez najmniejszych problemów. Jeden jedyny raz reklamowałam bluzkę, która rozleciała się po pierwszym praniu i pieniądze mi zwrócili :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sarenza- opinie
Czy kupowałyście trampki Converse na Sarenzie? Reklamują jako orginalne, ale dziwi mnie, że są tylko pełne rozmiary, a nie jak w sklepach firmowych połówki... Zastanawiam się czy warto ryzykować?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:54.