|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Vero Moda H&m Vila Friis&company - Akcesoria
NIEAKTUALNE !
Dziewczyny, weźcie to ode mnie, inaczej wyląduje na śmietniku, robię gruntowne porządki. Nie potrzebuję ubrań i ciuchów, szczególnie, że tak jak wspominam właśnie jestem w czasie porządków. Jestem zapachowcem, więc w każdej ilości przyjmuję zapachowe balsamy do ciała i perfumy, z kolorówki: cienie Bourjois, IsaDora, ArtDeco. Fajnie również byłoby, gdyby ktoś wziął to ode mnie hurtowo ... 1. Brązowy skórzany pasek Vero Moda, wytłaczany, dł. 90. Nie ma żadnych napisów, więc trzeba mi uwierzyć na słowo, że to Vero Moda. Mało używany. 2. Zamszowy błękitny pasek Friis&Company, klamra z cyrkonii (brakuje jednej w samym rogu), dł. 65; paski tej firmy można znaleźć na Allegro, tu jest strona internetowa. Ze dwa razy go włożyłam. 3. Szelki H&M. Nowe. Też nie mają nigdzie metki itp. , więc tez należy uwierzyć mi na słowo. 4. Krawat VILA, brakuje 2 czarnych koralików. 5. Apaszka H&M - nowa. Odcięłam metkę materiałową, więc również trzeba mi uwierzyć na słowo, że tej firmy.
Edytowane przez szugarbejb Czas edycji: 2008-07-12 o 23:14 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Vero Moda H&m Vila Friis&company - Akcesoria
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
cos za pasek brąz i krawat czarny
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
1. Brązowy skórzany pasek Vero Moda, wytłaczany, dł. 90. Nie ma żadnych napisów, więc trzeba mi uwierzyć na słowo, że to Vero Moda. Mało używany.
2. Zamszowy błękitny pasek Friis&Company, klamra z cyrkonii (brakuje jednej w samym rogu), dł. 65; paski tej firmy można znaleźć na Allegro, tu jest strona internetowa. Ze dwa razy go włożyłam. cos u mnie za to ? prosze o odp u mnie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187158 => książki wyd.Znak, kryminały, thrillery, religijne, powieści i wiele innych http://czy-ten-rudy-pies-to-kot.blogspot.com/ => Co aktualnie czytam lub co odkładam na półkę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.