|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Tym razem kradziesz nicku
Co sie dzieje z tymi ludzmi??
Kojarzycie zapewne użytkowniczkę Lukrecja_Borgia http://www.wizaz.pl/forum/member.php?u=8788 a tu: lukrecja borgia http://www.wizaz.pl/forum/member.php?u=271925 (związana w jakiś sposób z frma Joko bo tylko w tym wątku się udziela) to raczej nie ta sama osoba ![]()
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tym razem kradziesz nicku
Cytat:
Mogło być i tak, że lukrecja borgia nie była świadoma, że mamy już i Lukrecję_Borgię. A to, w jakim wątku się udziela chyba nie ma nic wspólnego z tym, jaki ma nick prawda? I od razu musi w Joko pracować? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
fakt, trochę nie fajnie, że nicki są takie same. ale żeby od razu nazywać to kradzieżą? większa przesada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś się czepiasz mnie ostatnio
![]() zgłaszam na tej samej zasadzie jak juz wielokrotnie były zgłaszane takie sytuacje. gdyby ktos sie teraz zalogował jako umbra to jaka by była twoja reakcja?
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
![]() 'czepiam się'? (to się chyba nazywa 'mania wielkości/prześladowcza'. ![]() słowa 'umbra' nie wymyśliłam ja, trudno żebym je opatentowała. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Tak niesmialo sie wypowiem, ze slowo kradziez to chyba naduzycie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Delikatnie zasugerowałaś, że ma związki z Joko ...
![]() Cytat:
Nie ma co dawać "dodatkowych informacji" , bo to nie w porządku. Jak dla mnie należało po prostu wysłać PW z prośbą o zmianę nicka i ponowną rejestrację. Uzasadnić to tym, że mamy już wizażankę o podobnym nicku i mogą się po prostu mylić. I tyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem tego wielkiego halo które robicie
![]() Tego typu sprawy były zgłaszane niejednokrotnie, nawet byla taki watek założony na któryms podforum skoro to podforum techniczne to watek adresowałam do szefostwa a nie do komentowania przez wizażanki ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Tego typu sprawy powinny być rozwiązywane wysyłaniem PW a nie swobodnym określaniem tego jako kradzież...
Nawiasem mówiąc - halo robi ten, kto zakłada wątek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a ja uważam że to jest kradzież..
bo jak się logowałam to sprawdzałam czy jest tu osoba o takim nicku .. nie było ![]() i gdybym zobaczyła dziewczynę o takim nicku napewno nazwałabym to kradzieza.. bo w pewnym znaczeniu jest .. i uważam że dobrze się stało że jest taki wątek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Również zgadzam się z Hosenką - wielokrotnie zdarzało się, że osoby kierowały się jakimś "planem" podszywania się pod inną osobę dzięki bardzo podobnym nickom...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ja bym tego nie nazwała kradzieżą bo mogła się zalogować jakaś nowa dziewczyna która nie jest zapoznana z tym forum.
Ty Hosenko doskonale się orientujesz kto i o jakim nicku się udziela na wizażu, niekoniecznie jednak może tak być w przypadku wizażanki która przybrała sobie owy nick o którym piszesz. Ponadto, moze ta osoba nie orientuje się jeszcze jak działa to forum, jak wogole poruszać się na wszelkich forach bo i takie osoby się zdarzają. A już posądzanie że ma coś wspólnego z firmą joko jest chyba zbyt daleko idące... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja zgadzam się z Vibeską. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Mimo wszystko, Lukrecja Borgia to postać historyczna, czy też wymyślona, niemniej, nie tak powszechnie, ale jednak ''znana''. Jeśli nie jak Presley, to np. jak E.T. (no, może przydałaby się inna skala dla popularności ;-)).
![]() To tak, jak Paris i Paris-Paris (od bardzo dawna jej nie widziałam), albo na styl: Andżelina J. do spóły razem z: Andżelina, żona Brada. ![]() Chyba sporo dziewczyn ma Albę w awach, pewnie mogą się powtarzać i nicki. Btw, szkoda, że Lukrecji tak dawno nie było. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie sprawa jednoznaczna. Nie wiem czy pracuje w firmie Joko, lub dla firmy Joko. Posty są podejrzane wybitnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
przy okazji ciekawa sprawa wyszla na jaw.
Ta 2 Lukrecja zapomniala zmienic płec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama logując się tu pierwszy raz, zalogowałam się jako Amistad, a ponieważ przy drugim logowaniu pojawiał się błąd, straciłam cierpliwość i zalogowałam się powtórnie z innym nickiem. W tej chwili jest ktoś zalogowany jako Amistad, Amistad2 itd. i nie sądzę, żeby można to nazwać kradzieżą. Uważam, że jeśli nick jest dostępny to dlaczego ktoś ma nie użyć wolnego nicku? Przecież nowe osoby nie znają starych użytkowników. Pewnie, miło by było, gdyby każdy miał niepowtarzalny i niepowtarzający się nick, ale nie zawsze jest to możliwe, czasami po prostu przypadek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ja bym się akurat aż do nazywania złodziejka nie posuwała. To mi bardziej podpada pod wątek o sklonowanych nickach. A to, że lukrecja non stop pisałam o kosmetykach Joko i w dodatku ona i Dorota Rynkiewicz to klony, to juz inna sprawa i mozna to uznać za nieopłacona reklamę.
![]() |
#22 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Czegoś nie rozumiem. To jest forum techniczne. Jeśli chcecie zgłaszać dalsze klony nicków, proszę robić to w tym wątku.
Natomiast dyskusję o nazewnictwie - czy jest to klon, złodziej czy spamer proszę przenieść na plotkowe. Dziękuję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Killing me softly
|
Ooo, jaki fajny wątek
![]() ![]() Hosenko kochana, dziękuję że o mnie pomyślałaś, widziałam już wcześniej ten nick (podły, podły!) i cóż, miłe to nie było, zwłaszcza jak jest się przyzwyczajonym do swojego i przekonanym o swej wyjątkowości, mniej lub bardziej słusznie ![]() Czy kradzież? Nazwałabym to nadużyciem ![]() Problem, na szczęście, mam(y) z głowy ![]() (Ale jak mi ktoś jeszcze podbierze avatar, to będę gryźć ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.