|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
moje rekodziela
Czesc! od jakiegos czasu robie kolczyki wlasnymi raczkami. Na nikim sie nie wzoruje a kolczyk, jego wyglad powstaje w chwili wziecia kamyczka lub innych pol fabrykantow do moich raczek. Jak Wam sie to podoba? Mam ich bardzo duzo jesli jestescie zainteresowane piszcie a co do ceny sie na pewno dogadamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: moje rekodziela
Wybacz, ale tu wszystkie robimy biżu, więc raczej nie będziemy zainteresowane cenami twoich wyrobów...
Zdjęcia zdecydowanie do poprawy, bo nic na nich nie widać...
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
No cóż...z tą ofertą sprzedaży trafiłaś jak kulą w płot. Jak już kamyk napisał - jest to forum biżuteryjne gdzie chyba wszystkie dziewczyny robią biżuterię.... no cóż... Kolczyki robisz od jakiegoś czasu i nie są jakieś skomplikowane- więc nie wiem ile osób by się skusiło - zarówno osoby początkująca jak i bardziej zaawnasowane mogą sobie zrobić takie kolczyki. W dodatku nie będą musiały przepłacać - bo wyniesie je to tylko tyle co materiały - bo Ty zapewne po kosztach materiałów nie sprzedajesz.
Popraw zdjęcia - nie można nic powiedzieć o kolczykach od strony technicznej - ponieważ tak dziwnie są te kolczyki sfotografowane. Poćwicz robienie kolczyków i zdjęć i wtedy startuj ze sprzedażą na takim forum ![]() Poza tym taka oferta sprzedaży to chyba troszku jak reklama i płatne jest?? No nie jestem pewna, jak źle mówię to niech ktoś mnie oświeci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
oswiecam Cię MON1K4, reklama jest płatna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Że reklama płata - to wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jak chce podac ceny to tak
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
No to tak troszkę reklama
![]() ![]() A co do kolczyków to chyba nikt nie kupi w tym wątku bo tu dziewczyny robią swoje cacka, a wiele z nich bardziej pracochłonne i skomplikowane od Twoich, ja np. nie lubię takich jak robisz więc............. ![]() Zdjęcia zbyt ciemne musisz je poprawić lub lekko rozjaśnić bo nie widać szczególików, a to tu jest bardzo ważne ![]() ![]() No i tyle ode mnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Daleko droga przed toba kobitko by sprzedawac cos na tym forum.....nie zeby twoje prace byle zle.....sa fajne...ale jest wiele do poprawienia...narazie proponuje ci zajac sie technika...oraz urozmaicaniem bizu poniewaz...to co tu widze...to jest jak kropla wody w morzu.....poogladaj sobie inne prace i zobacz jakie cudenka ludzie robia....moze cos cie zainspiruje......zadawaj jak najwiecej pytan jesli cos cie nurtuje.....i taka mala uwaga...popracuj nad dobieraniem elementow..bo moim zdaniem to nijak do siebie pasuje...nie zrazaj sie do tego hobby....poniewaz nie wszystkie poczatki sa latwe i przyjemne....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.