|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Kto pomoże>? Potrzebny Paypal.
Witajcie dziewczyny;]
przymierzam się do zakupu bucików na angielskim ebayu. Problem w tym, że nie posiadam Paypala, a bardzo mi zależy na tych bucikach.. Czy może któraś z Was go ma i mogłaby mi pomóc? Oczywiście pokrywam wszystkie koszty odrazu. Czy znajdzie się jakaś pomocna osóbka?? Bardzo mi zależy na tych butkach ;] |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kto pomoże>? Potrzebny Paypal.
nikt nie pomoże??
(
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Konto na PayPalu zakłada się w pare minut.
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
nie moge..kiedy podaje nr karty, wyswietla się kom8unikat, ze karta została odrzucona przez bank..o dziwne, bo normalnie nią płace za zakupy i wypłacam piniądze z bankomatu..
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podaje się nr karty i 3/4 ostatnie cyfry z odwrotu karty oraz datę ważności. Przy dodawaniu karty nie powinno być problemów. Warto założyć to konto bo wtedy można robić bezpieczne zakupy przez internet.
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
mam vise. numer karty,waznosc i 3 ostanie cyfry wpisywałam chyba z 15 razy i nic
|
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
up up, naprawde mi zalezy
;
Edytowane przez 2011801131227 Czas edycji: 2008-03-01 o 19:42 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.

(