|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
nakladanie kremów
Mam 25, cere mieszana. Az wstyd sie przyznac, ze do niedawna nie uzywalam zadnych kremow nawilzajacych, odzywczych. Dopiero kiedy wyskoczyla mi pierwsza zmarszczka mimiczna siegnelam po te kremy. Chcialabym sie dowiedziec, czy mozna stosowac na noc jednoczesnie krem nawilzajacy z kremem przeciwzmarszczkowym. Zafundowalam sobie krem przeciwzmarszczkowy Pro-Retinol 100% Vegetal wrinkle imperfection reducer (nie ma filtrow i dlatego stosuje go na noc) i Bio- specific nutrition firmy Yves Rocher, a takze krem nawilzajacy sorayi. jesli kremy te mozna stosowac razem, to ktory nalezy nalozyc na twarz pierwszy? Bardzo prosze o odpowiedz. Przepraszam jeli ktos juz zadal podobne pytanie, ale przeszukiwalam archiwum i nie zauwazylam. Dziekuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: nakladanie kremów
Ja zawsze nakladam najpierw krem nawilzajacy, czekam az troche zostanie wchloniety, a nastepnie krem przeciwzmarszczkowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: nakladanie kremów
krem przeciwzmarszczkowy zazwyczaj jest jednocześnie kremem nawilżającym.
ogólnie jednak w większości przypadków, można nakładac kremy warstwami, o ile jest taka potrzeba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.