|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() KOSMETYKI NA WYMIANĘ!!! Poszukiwany m.in. krem,peeling,woda termalna
Witam Was serdecznie
![]() 1. Acne-Derm, krem 20g (zostało ok. 80% tubki) data ważności: listopad 2008 2. Cutibaza, krem półtłusty 30g (kilka razy użyty) data ważności: listopad 2007 3. Garnier Skin Naturals, Czysta Skóra, krem nawilżający; długotrwały efekt matujący; antybakteryjny 75ml (zostało 80%) 4. Bielenda, krem kasztanowy, nawilżający na dzień 50ml (zostało 90%) data ważności: listopad 2007 5. Avon, Naturals, Odżywczy krem na noc Brzoskwinia i mleczko migdałowe 125 ml (zostało 40%) data ważności: kwiecień 2008 6. Faberlic, [C-6] Peeling Gommage z glinką leczniczą, olejem sezamowym i kolagenem 75 ml (3 razy użyty) data ważności: czerwiec 2006 7. Dax Cosmetics, Perfecta Cera Naczynkowa krem obkurczający naczynia krwionośne, do cery tłustej i mieszanej 50 ml (zostało 25%) data ważności: marzec 2008 8. Ziaja, Calma HLC, Krem nawilżający, cera sucha i wrażliwa 50 ml (zostało 80-85%) data ważności: listopad 2007 9. Sephora Professionnel, Spray Flash Eclat (spray nadający cerze natychmiastowy blask) 50 ml (kilka razy użyty) data ważności: nie jest napisane,ale niedawno kupiłam 10. Vipera, korektor zielony dla cery normalnej (nowy) 11. Vipera, puder matujący sypki z wit.E & filtrami UV do twarzy i ciała, kolor transparentny (użyty kilka razy) 12. Dax Cosmetics, Perfecta Cera Mieszana, Krem dotleniający na dzień i noc z energią Q10, 50 ml ( zostało ok.40%) data ważności: październik 2008 SZUKAM: *Olay, Complete Care, Krem odżywczy na noc *SVR, Xerial 5 Creme Visage (krem do twarzy) *La Roche Posay, Woda termalna *Norel, Peeling enzymatyczny lub Oceanic, AA Cera wrażliwa, Peeling enzymatyczny z keratoliną, wit.E i alantoiną *emulsja dermoklar
"Trzeba żyć,a nie tylko istnieć" Plutarch Edytowane przez apricot Czas edycji: 2006-08-26 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: KOSMETYKI NA WYMIANĘ!!! Poszukiwany m.in. krem,peeling,woda termalna.
Interesuje mnie:
1. Acne-Derm, krem 20g (zostało ok. 80% tubki) data ważności: listopad 2008 9. Sephora Professionnel, Spray Flash Eclat (spray nadający cerze natychmiastowy blask) 50 ml (kilka razy użyty) data ważności: nie jest napisane,ale niedawno kupiłam Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=139657 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dax Cosmetics, Perfecta Cera Naczynkowa krem obkurczający naczynia krwionośne, do cery tłustej i mieszanej 50 ml (zostało 25%) data ważności: marzec 2008
Avon, Naturals, Odżywczy krem na noc Brzoskwinia i mleczko migdałowe 125 ml (zostało 40%) data ważności: kwiecień 2008 Faberlic, [C-6] Peeling Gommage z glinką leczniczą, olejem sezamowym i kolagenem 75 ml (3 razy użyty) data ważności: czerwiec 2006 znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Dot.: KOSMETYKI NA WYMIANĘ!!! Poszukiwany m.in. krem,peeling,woda termalna
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mimbla1
|
Byłabym zainteresowana:
9. Sephora Professionnel, Spray Flash Eclat (spray nadający cerze natychmiastowy blask) 50 ml (kilka razy użyty) data ważności: nie jest napisane,ale niedawno kupiłam Mój wątek w podpisie, daj znac gdybyś cos dla siebie znalazła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Do Kacziny, Verdy, Mimbly
Niestety nic nie znalazłam u Was ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
hej
Jakby co to za acne derm i sephore moglabym wymienic Facefinity. Ale napisz prosze cos wiecej o tym sprayu - jak go się stosuje i jaki efekt? Czy nadaje sie do tłustej cery? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Chyba ze bylabys zainteresowana peeling enzymatycznym Ziaja Calma i odlewka kremu pichtowego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Do Marty27
"Jakby co to za acne derm i sephore moglabym wymienic Facefinity. Ale napisz prosze cos wiecej o tym sprayu - jak go się stosuje i jaki efekt? Czy nadaje sie do tłustej cery?" Ok,tylko muszę zobaczyć w drogerii jaki to jest odcień. Poniżej zamieszczam opis tego specyfiku ![]() 'Utrwalacz' do makijażu, który również dodaje mu blasku, odpręża i odświeża skórę. Producent zapewnia, że skóra po jego użyciu staje się satynowo gładka. Zawiera ekstrakty z m.in. kiwi, grejpfruta, truskawek, malin, mango i brzoskwini. Mgiełkę rozpryskuje się trzymając aplikator ok. 30 cm. od twarzy. Zasycha ona lekko, przez co właśnie utrwala makijaż. Coś w stylu wody termalnej ![]() Do Kacziny Chodzi Ci o ten krem pichtowy,nawilżający firmy Profarm, a ile Ci go zostało? Co do peelingu enz. to już go miałam i raczej mi nie pasował. :/ Może krem pichtowy za krem na noc Brzoskwinia i mleczko migdałowe?
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Do Marty27
Niestety nic nie znalazłam ![]() Do Kacziny To pasuje Ci ten krem z avonu za pichtowy? Czy masz inną propozycje?
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Hej, tylko ze kremu pichtowego nie chce oddawac calego,wiec moge ci zrobic odlewke i cos jeszce bys sobie u mnie z watku wybrala, co ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Mam na wymiane artrederm najchętniej za Xerial 5 (próbki)
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Jestem zainteresowana Perfecta Cera Mieszana...Czy znajdziesz cos u mnie??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.