|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam The Healing Garden Jasmine (Jaśmin)
Moge zaproponowac: Zestaw do French Manucure swietnej francuskiej firmy Yves Rocher ( www.yves-rocher.com.pl). W sklad zestawu wchodza: 1.Lakier do paznokci o poj.10ml w kolorze bialym, 2. Lakier do paznokci o poj.10ml w kolorze blodorozowym, 3. Zestaw paskow do manikiuru francuskiego (opakowanie 40szt.). Zestaw byl raz uzyty, ale naprawde nie jest to nawet widoczne, bo ubytek we flakonikach z lakierami jest minimalny, jest natomiast 5 zuzytych paskow, ale reszta jest oryginalnie zafoliowana, a kazdy pasek i tak mozna uzyc wielokrotnie.
Wartosc calego zestawu to ok.60zl. Do tego dokladam Klapki do pedikiuru, firmy Avon. Sa wykonane z pianki w kolorze delikatnego rozu. Maja rozmiar uniwersalny, ale max.39. Produkt jest nowy, niuzywany, oryginalnie zafoliowany. Daj znac Agniesia666, czy Ci to odpowiada i ile zostalo Ci wody jasminowej.
Edytowane przez emilka*85 Czas edycji: 2008-09-01 o 10:33 |
|
|
|
|
#4 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
lakiery do paznokci mnie kompletnie nie interesuja
najchetniej bym wymienila na jakis inny zapach. ew cos z mojej wish list.
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
PIszesz, ze poszukujesz tuszu do rzes. Moge Ci zaproponowac tusz do rzes Extensium, firmy Yves Rocher, kolor czarny, poj.5ml. Do tego zapach Embrace Her, firmy Oriflame pozostalo ok. 30ml z 50.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Zobacz sobie, co mam. Moze cos Cie zainteresuje http://www.wizaz.pl/forum/showthread...04#post8882304
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

najchetniej bym wymienila na jakis inny zapach. ew cos z mojej wish list.