|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
"Na rihannę"
Witam. Mam pytanie odnośnie fryzury "na rihanne''. Czy nadaje się ona do włosów podatnych na kręcenie? Jak to będzie wyglądało, jesli nie wyprostuje włosów? Proszę o odpowiedz.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: "Na rihannę"
myśle że ta fryzura jest dla osób z prostymi włosami
nie polecam katowania włosów prostownicą chociaż nigdy nie widziałam tej fryzury u osoby z podatnymi włosami.
|
|
#3 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aha, i trzeba się liczyć z dodatkowymi kosztami za kosmetyki do włosów, bo przecież prostowanie bardzo niszczy
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
..
Edytowane przez karoolcia15 Czas edycji: 2008-02-18 o 19:12 |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
nie widać dokładnie twoich włosów bo zrobiłaś zdjęcie od góry ale myślę,że powinna Ci pasować ta fryzurką,tylko,że masz grzywke to chyba będzie musiała troche poczekać az odronie? bo na tym zdjęciu rihanna nie ma grzywki
|
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
Bylo mnóstwo wątków na ten temat . Sama kilka widziałam choć jestem krótko na wizaż.pl
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Sama bym się tak ścięła ,ale chyba źle bym sie czuła.Rihannie świetnie w tym bobie.A tutaj dodaje kilka gwiazdkowych bobów
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
4 fryzurka jest boska
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Szczerze nie polecam ;/
Ja jestem ścięta tzn. byłam :P bo mi już włoski troche odrosły (nie zamierzam już sie tak nigdy ściąć!) na Rihanne (tj. długie wycieniowane 'pejsiki' xD a dalej z tyłu krótsze... no chyba wiecie o co chodzi)... jak wyprostuje jest ładnie no ale codziennie nie mozna prostować bo co mi na głowie zostanie? Co nie? ![]() No więc jak nie prostowałam (włosy moje maja tendencje do krecenia) to wygladam makabrycznie :|... z tyłu na czubku robi mi sie prostooo ładnie... a niżej... MASAKRA... robi mi sie taki zawijas... 'kaczy kuper' jak ja to nazywam xD <lol2> no i to wygląda beznadziejnie... z przodu może być... ale ten tył masakra... nie polecam :/ musiałabyś prostować zawsze włosy... jak bd miała fotki to sie podziele nimi
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
No a u mnie ciekawosc wzieła gorę i poszłam do fryzjera. I efekt jest taki sobie. Szczerze mowiac załuje, bo mialam juz dosyc długie, kręcone włosy a teraz jak nie wyprostuje to nieciekawie to wygląda. Mam nadzieje, ze szybko mi odrosną. Załaczam moje zdjecie
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
kurde teraz wszyscy obcinają włosy tak samo.. Ciekawe co wszyscy zrobią jak nastanie moda na długie włosy znowu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.