![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Galeria zaskoczeniowa - zaskocz mnie!
Tutaj proszę o wklejanie prac z zabawy "zaskocz mnie ... pozytywnie". Szczegóły dotyczące zabawy można znaleść -> TU <-
W galerii prezentujemy następujące "elementy" : - od kogo paczka - zawartość paczki - zadanie do wykonania - efekt końcowy - dla kogo prezent Proszę o nie komentowanie prac w galerii - w tym celu zapraszam do wątku o zabawie -> TU <- oraz na wątki poszczególnych osób!
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Galeria zaskoczeniowa - zaskocz mnie!
A oto EDYCJA 1
Uczestniczki: 1. feme21 2. bydgoszczanka 3. pejtoon 4. martamilcz 5. castilia 6. nirshya.dwbh 7. bo121 8. 88Ekaterian88 9. Pupil 10. Marikusia 11. Mamuta 12. damurek 13. Integra 14. Martulka111 CZEKAMY NA EFEKTY ![]() p.s. osoby pogrubione wstawiły swoje prace - to tak zeby było widac czy juz wszyscy sie pochwalili ![]()
Edytowane przez Feme21 Czas edycji: 2008-11-24 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
1. Paczkę dostałam od Mariki
![]() ![]() ![]() ![]() 3. Miałam z tego wszystkiego zrobić (ozdobić) malutki notesik na zapiski ![]() 4. Zrobiłam notesik, bardzo starałam sie wykorzystać jak najwięcej materiałów, okładkę zobiłam od podstaw, ale i tak zostało mi tego całe mnóstwo ![]() ![]() Całość zapakowałam w (swój) papier i omotałam resztą wstążki ![]() No, chyba wszytsko, teraz zdjęcia po kolei: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze to co zostało po zrobieniu prezenciku i zapakowany już i gotowy do wysyłki
![]() EDIT: Właśnie wymysliłam, że mogłam zrobić z tego drugiego arkusza wizytówkowego pudełko na notesik ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
to i ja już mogę swoją prace zaskoczeniową wstawić
![]() ![]() 1.Paczuszka przyszła do mnie od nirshya.dwbh 2.karton bązowy i różowy, papier z pieczątkami, kartki scrapowe, wycinki puncherowe, koraliki, cekiny, guziki, spinacze biurowe, serduszka, zszywki, kawałek gazy, ćwieki, kwiatki, wstażki 3.Miałam wykonać DATOWNIK
Papierowe Fantazje bo121 Wędraś jest u->-Klaudens-Damurek-Agniesia-Hania-Ekaterina-Pagata-Arletas-Cath-Kaotka-Ja ![]() Proszę piszcie PW nie jestem w stanie zaglądać na wątki z góry bardzo przepraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
4.efekt Końcowy zaraz zobaczycie
![]() 5.A prezent dla 88Ekaterian88
Papierowe Fantazje bo121 Wędraś jest u->-Klaudens-Damurek-Agniesia-Hania-Ekaterina-Pagata-Arletas-Cath-Kaotka-Ja ![]() Proszę piszcie PW nie jestem w stanie zaglądać na wątki z góry bardzo przepraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
i jeszcze
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wieczór
![]() 1. Paczuszkę dostałam od Bo121. 2. Było w niej: kawałek kartonu, kilka kartek kolorowego papieru,z 70 patuczków do szaszłyków i skorupki po pistacjach ![]() 3. I z tego skromnego podarunku miałam wykonać: Ramkę na zdjęcia ![]() ![]() 4. Efekt widać na zdjęciach ![]() 5. Wykonanie zadanie i niespodzianka poleciała do Pupil'a 6. Zostało niewiele ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Onieśmieliły mnie Wasze prace, ale słowo się rzekło i muszę pokazać swoje prezenciki.
1) Paczuszkę dostałam od Damurka. 2) W paczuszce znalazły się: kawałek tapety, kawałek tektury falistej, notesik, kartonik, 3 guziki, 3 napy, 3 kwiatki, 3 serwetki, 2 ptaszkowe stempelki, kawałek czerwonej tasiemki, czerwona zawleczka od puszki. 3) Moim zadaniem było wykonanie kompletu, kartki i notesika. 4) Zaznaczam, że nigdy nie robiłam karteczek więc efekt końcowy jest jaki jest. Cieszę się jednak niezmiernie, że Martulce się podoba. 5) Prezenciki pogalopowaly do Martulki. 6) Z materiałów zostały: Kawałek tapety i tektury falistej, jedna serwetka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
I przyszedł czas na mnie
![]() Na fotce nr 1 zaskoczek od Bydgoszczanki ![]() ![]() I w ten właśnie sposób wykonałam PIERWSZĄ w swoim życiu ramkę ![]() Zdjęcia ramki od 2 do 5 włącznie ![]() A na ostatnim zdjęciu resztki ![]() Taka właśnie ramka poleciała do Martusi ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Moja prezentacja : materiały dostałam od Feme
- koraliki - 2 guziki - kawałeczki kalki ze świecącymi drobinkami - 3 kartki A5 koloru niebieskiego - kartonik niebieski - wstążki : biała i niebieska - kawałek karteczki jasnej - niebieskie zszywacze - niebieska różyczka Moje zadanie, to zrobienie parawanika, niestety zapomniałam zrobić zdjęcie materiałów prze zrobieniem pracy ![]() ![]() Praca poleciała do pejtoon -Marty. Mam nadzieję, że jak wklei zdjęcia do parawanika to nam pokaże jak wygląda w takiej wersji ![]()
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Materiały otrzymałam od pejtoon a zaskoczek powędrował do Castii.
Moje zadanie do wykonania to adresownik o określonych przez pejtoon wymiarach. Materiały są widoczne na fotce 1, następnie adresownik (trochę nietypowy) i to co mi zostało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
jak zwykle nie mieszczę sie w jednym poście....po prostu wielka jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]() 1.Paczka z materiałami od Kasi (Mamuty). 2.Zawartość na zdjęciu: 2 podkładki, zawias, 4 ćwieki, 4 guziki, 6 ,,kamyczków,, 2 filcowe listki, 2 kawałki wstążki - brąz i oranż, kawałek ,,siateczki,, oranż, mały kawałek sztywnika chyba, 2 kwiatuszki plastykowe, 3 kawałki papieru ecri, brąz ciemny, brąz jasny, 2 kawałki papieru w listeczki i jeszcze 2 kawałki ozdobnej włóczki jakiejś ... aaaa jeszcze złote zszywki. To chyba wszystko ![]() ![]() Kasia!!! Dla mnie tego wszystkiego było za dużo na zadanie do wykonania ![]() 3.A miałam zrobić parawanik. Co nieco poplątałam bo jeszcze nie robiłam parawanika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
- od kogo paczka
A od Pupilka ![]() - zawartość paczki A więc w paczuszce były same piękności: - trzy arkusiki papieru ozdobnego - kawałek papieru jasnobrązowo-ciemnobrązowego (był dwustronny) i kawałek błękitnego także z jakimiś miziajkami - kawałek (dość spory) koroneczki - kawałek tasiemki czekoladowej (której nie wykorzystałam w całości) - kawałek papierowego sznurka (o którym zapomniałam, ale dodałam Mamutce, jakby chciała go gdzieś pododawać) - dużo ślicznych kwiatuszków papierowych - dużo kwiatuszkowych nitów - kilkanaście takich perełkodżetów (są na okładce) - kawałek takiej strzępiastej włóczki - narożniki do zdjęć (je także dodałam Mamutce, by sama zdecydowała jaki format chce zdjęć) - no i pudełeczko z taką harmonijką kartkową w środku, które się poturbowało w podróży, ale starałam się je odratować - zadanie do wykonania Ozdobić pudełeczko na zdjęcia, wspomnienia, notateczki- ogólnie pierdółeczki ![]() - efekt końcowy Efekt oczywiście w załącznikach (zostało kilka nitów, wstążeczka, papierowy sznureczek i narożniki do zdjęć, ale wszystko poleciało do Mamutki) - dla kogo prezent Dla Mamutki of kors
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
i ciąg dalszy...
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
1. Materiały dostałam od Integry.
2. W kopercie znalazłam: - 11 białych kartek A4 - 4 arkusze kalki - arkusz skóropodobnego papieru (nie wiem jak to dokładnie nazwać, pierwszy raz spotkałam się z czymś takim, i nie ukrywam, że miałam z tym niemały kłopot ![]() - tasiemki (różnej szerokości i o różnej fakturze): białe, kawałek złotej, czerwoną (siateczkową) - złotą połyskującą siateczkę - baaardzo dużo - spory kawałek białego tiulu - pół czerwonego listka - perłowe koraliki - małe i duże 3. Moim zadaniem było wykonanie zapiśnika 4. Efekt końcowy - na zdjęciach. Po zrobieniu prezentu zostały mi jeszcze kawałki kalki i białych kartek, malutkie ścinki tasiemek (na ostatnim zdjęciu są wszystkie śmieciorki ![]() 5. Zaskoczek popędził do Feme21.
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Hej!
Oto moja zaskoczka: 1)materialy dostalam od Marty (martamilcz) 2) w kopercie znalazlam: dwa arkusze A4 papieru brazowego, kawalek papieru zielonego, pasek gniecionego zlotego papieru, kawalek ecru z faktura plotna, zawias (nieuzyty, wyslany do Nir), koraliki malenkie fioletowe, 4 czarne brads'y, malenkie brazowe dzety (niewykorzystane pofrunely do Nir), agrafka, zawieszka, kawalek brazowej koronki, kawalek koronki ecru, sznureczek zloty, kawaleczek gazy, 3 guziki i dwa preparowane listki. 3) moim zadaniem bylo wykonanie ramki (zrobilam dodatkowo kartke i taga) 4) Efekt koncowy - na zdjeciach. Po wszystkim zostal zielony papier i scinki pozostalych - zrobilam z nich wycinanki dla Nir (niestety nie zrobilam zdjecia wycinankom oraz paczuszce od Marty kiedy ja dostalam. Zrobilam zdjecie scinkom przed robieniem wycinanek. 5) Zaskoczka trafila juz do Nirshya |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
i jeszcze:
Edytowane przez castilia Czas edycji: 2008-11-06 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
CraftMod
|
Dostałam paczkę od Ani - castilii z zadaniem - zawieszka ala zakładki Beaux.
Zawartość paczki: 2x papier A4, 1 cała serwetka i 1 ćwiartka, takturka na bazę, 2 duże kartki gazety, kawałek tektury falistej, pasek samoprzylepny papieru scrapowego, wstążeczka rypsowa, 3 zielone kwiatki, 3 guziki, 3 duże ćwieki, wycinanki puncherowe i papierowy listek. Czyli dużo za dużo jak na zawieszkę, przynajmniej w takiej małej formie. Więc zrobiłam : - zawieszkę - folder na foto Troche na luzie potraktowałam zawieszkę - stąd ten pan na jednej ze stron ![]() Zostało: sporo gazety, udało mi się wykorzystać tylko troszkę, ćwiartka serwetki z ptakami i 3/4 tej z ziołami, 2 małe kawałeczki wstążki, papierowy listek, 4 puncherowe listki, 1 ćwiek. Kawałeczki wstążki (można uzyć do środka kwiatka), listki i ćwiek odłożyłam do prezentu oraz z tego co zostało (czyt. ścinki) wydziurkowałam 4 duże kwiatki i przysłowiową garść mniejszych wycinanek. Paczka uszczęśliwiła i zaskoczyła bo121 z1.jpgz2.jpgz3.jpg z4.jpgz5.jpgz6.jpg Edytowane przez nirshya.dwbh Czas edycji: 2008-11-06 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
CraftMod
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj dostałam swojego zaskoczka od Feme, oto on
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
bydgoszczanka mnie uprzedziła! miałam wstawić moje dzieło... a ono juz tu jest, ale to nic
![]() - od kogo paczka: paczkę z materiałami dostałam od Martulki111 - zawartość paczki: zdjęcie nr 1 (2 zielone tekturki A4, jedna biała kartka A4, 5 sztuk papieru do pakowania - taki ładny kolorowy , niestety jeden uległ mi znieszczeniu, przez 3 letnia Wiktorię, która lubi kolorowe... dlatego nie wsytepuje w albumie, kawałki zielonej i rózowej kartki, kartka w pomaranczowa kratke, kilka wstążeczek, guziczków, i nitów (które ręcznie wbiłam w 2 kartki reszta doprowadziłaby mnie do szłau..., bo nie mam sprzetu do tego) - zadanie do wykonania: Mini album - efekt końcowy: zdjęcia nr 2,3 (więcej zdjęć u mnie na blogu! -> TU <- ) - dla kogo prezent: Prezent jak już wiadomo dla BYDGOSZCZANKI ![]() - resztki: zdjęcie 4
![]() |
#25 |
Osiołek z zakątka :)
|
Dot.: Zaskocz mnie ... pozytywnie!!
Przepraszam za opóźnienie, wchodzę w drugą edycję ale na szczęście nie ma tu jeszcze żadnych Waszych prac
![]() Nie było mnie ponad tydzień na wizażu z powodów rodzinnych, teraz mogę już wstawić co dostałam od 88Ekateriny i co mi z tego wyszło, gdyż Marikusia już dawno dostała zaskoczka ![]() No więc tak, dostałam to co na pierwszym zdjęciu czyli : 1. karton ecri 2. karton biały 3. kawałek zielonego karbowanego papieru 4. papier kolorowy - dwa wzory 5. kwiatki w dwóch wersjach 6. wstążki w dwóch kolorach 7. kwiatek wycięty z firanki 8. piękny ogromny motyl z plastikowym tułowiem. A co mi wyszło to zobaczcie same....tyle było materiałów, że zgodnie z życzeniem 88Ekateriny zrobiłam kartkę z motylkiem a z resztek zakładkę i skrapuszko ![]() Ostatnie zdjęcie to pozostałość materiałów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłej zabawy dziewczyny w drugiej edycji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Super sobie poradzilaś
![]() ![]() A co do firankowego kwiatka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
CraftMod
|
Wiesz co z tego można jeszcze zrobić? 2 ATC
![]() Piękna kartka!!! Świetnie wykorzystałaś papier scrapowy |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
zaczynamy 2 EDYCJĘ zaskoczka
![]() Tutaj tak jak i w pierwszej edycji prezentujemy swoje dzieła!! w ramach przypomnienia: *** tutaj proszę o wklejanie prac z zabawy "zaskocz mnie ... pozytywnie". Szczegóły dotyczące zabawy można znaleść -> TU <- W galerii prezentujemy następujące "elementy" : - od kogo paczka - zawartość paczki - zadanie do wykonania - efekt końcowy - dla kogo prezent Proszę o nie komentowanie prac w galerii - w tym celu zapraszam do wątku o zabawie -> TU <- oraz na wątki poszczególnych osób! *** MIŁEGO OGLĄDANIA!! ![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
a tak sie prezentują uczestniczki 2 edycji:
1. Bo121 2. Mags1983 3. Pagata (dodała ten, który zaginął na poczcie) 4. Eleonore5b 5. Klaudens 6. Castilia 7. Martulka 8. Elianka 9. Nela007 10. Makneta 11. 88Ekaterina88 12. Hania739 Czekamy na efekty!!
Edytowane przez Feme21 Czas edycji: 2009-01-12 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
No to ja pierwsza bo widze, ze Mags bedzie miala opoznienie, ale mam nadzieje, ze sie nie pogniewa, ze ja pierwsza wstawiam swoja prace.
1. Paczuszke dostalam od Klaudens. 2. Materialy z paczki (zdjecie nr.1) troche sie pogniotly niestety, no ale staralam sie jak moglam zeby cos z tego wyczarowac. Paczka zawierala: zeszyt w twardej oprawie, kawalek purpurowej tapety z pieknym rozowym wzorem, kawalek cienkiej niebieskiej kartki i kawalek rozowej 3 margaretki, troche puncherowych stokrotek, dwie wstazki morskiego koloru o roznych szerokosciach, strone z ksiazki ''Wesele'' ![]() ![]() ![]() 3. Moim zadaniem bylo wykonanie notesu (dorobilam karteczke swiateczna). 4. Efekt koncowy widac na zdjeciach 2-6. 5. Prezent byl przeznaczony dla Martulki ![]() Ps. Poniewaz polaczenie niebieskosci z tym purpurowym rozem nie bardzo mi lezalo notes jest w rozu a karteczka niebieska. Reztkom zdjec nie robilam bo zostaly glownie margaretki, ktorych niewykorzystalam i puncherowe kwiatki - wszystko polecialo do Martulki. Dziekuje za uwage ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.