|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Oddam podklady Dior,Bourjois oraz Clinique do brwiNIEAKTUALNE Witam! Mam do oddania w dobre ręce trzy dobrej jakości produkty. W zamian chętnie przygarnę: - perfumy C.Herrera 212, Envy Me 2 - Diroseal, żel Cleanance, emulsję matującą Cleanance, Clean-Ac, Cold Cream do rąk, płyn micelarny Avene/LRP - wszelkie balsamy/kremy/mydła do skóry atopowej/bardzo suchej - bazę Lumene/Art Deco Nie szukam: - biżuterii - ubrań - podkładów, pudrów, maskar, błyszczyków, cieni, pomadek (ponieważ mam sporo w zapasie) Odpisuję w moim wątku. Osoby z mniejszą niż 10 ilością przekupek wysyłają przesyłkę jako pierwsze. Przesyłka polecony priorytet. L'Oreal True Match kolor W2, puder prasowany, dzis otwarty, kupiłam przez Internet i totalnie nie trafiłam w kolor ![]() Dior Diorskin Fluide nr 100, 20 ml - tester, z wymianki, użyty kilka razy, ubytek mały - wymianka z bzuz Bourjois 10 Hour Sleep Effect, nr 71 Abricote Clair, kupiony w listopadzie, używany mało, myślę, że jest spokojnie 75 % zawartości Clinique Brow Shaper, nr 03 Wheat, z wymianki, bardzo mało używany - wymianka z nargothrond Zdjęcia pojawią się jutro. Zapraszam. Edytowane przez wilhelmina Czas edycji: 2008-04-12 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Oddam podklady Dior,Bourjois oraz Clinique do brwi
witaj
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ewentualnie White Musk TBS ale musiałabym się jeszcze zastanowić.
Edytowane przez wilhelmina Czas edycji: 2008-04-07 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dior Diorskin Fluide nr 100, 20 ml - tester, z wymianki, użyty kilka razy, ubytek mały
Bourjois 10 Hour Sleep Effect, nr 71 Abricote Clair, kupiony w listopadzie, używany mało, myślę, że jest spokojnie 75 % zawartości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
U Ciebie podoba mi się: MAC cienie do powiek w proszku (sypkie)- nieużywane - cielisty mocno opalizujący- nieużywany nr 131 - prawdziwe złoto mocno opalizujące- nieużywany -Avene, Couvrance, Compact foundation cream (Podkład korygujący w kompakcie) zuzyte max 10% do cery suchej DOKLADKA 31.03.08r Jaki odcień ma ten Avene? -Lumene- Matte Harmony Powder- 8g NOWY nr 2 Jaki odcień - tu mi chodzi o to czy wpada w róż, czy w żółty? Czy wymianka na jakieś z tych kosmetyków by Tobie pasowała? Czekam na odp. na pytania w sprawie Avene i Lumene. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
może ultraviolet 20/50 za Clinique Brow Shaper?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
o bardzo chętnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
up up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
up up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Hej avene ma kolor 02 natural natomiast lumene natomiast nie wiem bo ma baderolke i jest nowy i nie patrzylam do srodka ale jezeli chcesz moge jakos delikatnie kuknac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
skłaniałabym się do Avene, mam kolor nr 02 we fluidzie, więc myślę, że 02 w kamieniu będzie, jeśli nie tym samym, to chociaż zbliżonym kolorem. Z lumene jednak zrezygnuję, więc, nie musisz zaglądać do środka ![]() czy zgodziłabyś się na dorzucenie do tego avene jednego z pigmentów maca? mogłabym do tego Diorskin dorzucić jeszcze Smackersa, użytego dwa razy, jeżeli by Cię to zainteresowało. czekam na odp. pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
hej, cos u mnie za true match?
![]() |
#17 |
BAN stały
|
z mac'em bym sie wstrzymala bo mam je na allegro i nie wiem jak sie akucja zakonczy moze umowmy sie avene za diorskin jeszcze pytanie mam dot ubytku jakbys mogla go okreslic w procentach albo w cm/mm jak ci prosciej oraz jaka jest data waznosci o ile jest?
moj ma date tak dla formalnosci 12.2008 zuzycie mniejsze napewno niz 10% ale wole ci podac zawyzona wartosc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z Diorskin jest ubytek 6 mm, podczas gdy buteleczka mierzy 5 cm. Przepraszam, ze zdjęc nie ma, ale nie jestem teraz w stanie ich zrobic. Jesli chcesz - Diorskin jest pokazany na zdjęciach w moim starym wątku. Oto link: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=241848 Jeśli wymianka Ci pasuje, czekam na PW. Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
podoba mi się u ciebie emulsja Revlonu. Powiedz o niej coś więcej - czy jest używana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest to rozświetlacz który można nakładać bezpośrednio na skórę lub wymieszać z podkładem i też daje fajny, subtelniejszy efekt
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ten puder True Match to sypki mineralny czy prasowany? Jeśli sypki to by mnie interesował ale musiałabyś coś jeszcze dobrać u mnie ;>
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
up up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
up up dziewczyny bierzcie, bo nie wiem, co z tym zrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
jasne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.