|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Biały Strój Kąpielowy ---h&m--
Witam Was
W tamtym roku kupilam sobie w H&M-ie super strój kapielowy...to byla kolecja 2007...taki jak na zalaczonym zdjeciu zdecydowanie super mi sie nosil i cena tez byla ok (39.90 za gore i tyle samo za doł). Załaczam zdjecie. Same zobaczcie co sie z nim stalo.... strasznie sie zuzyl i nie jest juz bialy i nawet wybielacz nei pomaga chcialabym dostac taki sam , wiem ze sa ale w olsztynie nie ma;( w zwiazku z tym mam do Was wielka prosbe...mozecie sie rozejrzec czy u was nie ma tego stroju? ROZMIAR 34..chciabym tylko góre....pan w h&mie w olsztynie powiedzial mi ze w innych miastach moga byc... jakby ktoras z Was mi pomogla i by mi ja kupila bylabym dozgonnie wdzieczna ...pieniazki wplacilaym od razu i jestem sklonna dac wiecej Mam nadzieje ze moja prosba zostanie rozpatrzona ;p
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biały Strój Kąpielowy ---h&m--
Ja widze zbrazowienia na tasiemkach tylko, moze sprobuj wymienic sama tasiemke? Kupisz ja w pasmanterii.
Bede dzisiaj/jutro w galerii krakowskiej, to zobacze czy sa takie kostiumy i dam znac. |
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
powiem szczerze ze nie widzialam go ani rok temu ani w tym roku. ale zaraz jade do hm to sprawdze
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
byl napewno , w olsztynie bylo ich sporo..moze zdjecie tak wyszlo ale on jest naprawde zszarzały nie tylko na tasiemkach;/
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Ani w galerii krakowskiej, ani w galerii kazimierz nie bylo tych kostiumow.
Ja mam z zeszlego roku kostium o podobnym wzorku, ale czarny no i nie uzywalam go jakos bardzo duzo. Kupilam go w cubusie. I dalej wyglada jak nowy. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.

W tamtym roku kupilam sobie w H&M-ie super strój kapielowy...to byla kolecja 2007...taki jak na zalaczonym zdjeciu
zdecydowanie super mi sie nosil i cena tez byla ok
chcialabym dostac taki sam , wiem ze sa ale w olsztynie nie ma;( w zwiazku z tym mam do Was wielka prosbe...mozecie sie rozejrzec czy u was nie ma tego stroju? ROZMIAR 34..chciabym tylko góre....pan w h&mie w olsztynie powiedzial mi ze w innych miastach moga byc... jakby ktoras z Was mi pomogla i by mi ja kupila bylabym dozgonnie wdzieczna ...pieniazki wplacilaym od razu i jestem sklonna dac wiecej