|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Bóle zamostkowe... :(
Witam wszystkich
![]() Szukałam w wyszukiwarce, ale nic na ten temat nie znalazłam, więc piszę. Mam problem... Czasami "łapie" mnie okropnie silny ból za mostkiem, jest to nie do wytrzymania ![]() Miał ktoś z Was kiedyś takie coś? Czego to może być objaw? Czy to może być spowodowane nerwami? Czytałam sporo o tym na internecie, ale na każdej stronie piszą coś innego:/ Proszę o pomoc i z góry dziękuje ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bóle zamostkowe... :(
a jakie masz ciśnienie?
masz problem z tarczycą? te bóle pojawiają się w szczególnych okolicznościach, czy niezależnie od wszystkiego? to oczywiście mogą być nerwy, ale żeby stwierdzić, że to jest nerwica, najpierw trzeba wykluczyć inne choroby |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy mam problem z tarczycą... nigdy nie miałam zadnych badań, ani nic.. Ale czy na tarczyce choruje się już w wieku 16 lat ![]() ![]() Pojawiają się niezależnie od sytuacji, nie pojawiaja sie jaoś czesto, ale czasami tak, a chciałbym wiedzieć czy nic mi nie grozi itd...
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Puls masz w normie?
Mierzyłaś ciśnienie w domu? jaki masz ciśnieniomierz, taki elektryczny [zaniżają]? Najlepiej pójdz do lekarza, powinien dać Ci skierowanie na badania krwi i zmierzyć ciśnienie u siebie. Miałam kiedyś podobne problemy, ale ciśnienie 170/120 i puls 140/min, myślałam że umrę- nie umarłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciśnienie mierze w domu, mam normalny, że tak powiem ręczny ![]() ![]() Ale te badania krwi to takie normalne? Bo miałam sporo takich badań wszystko pozytywnie. A niektóre nawet lepiej niż dobrze ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
są to nerwobóle, nic poważnego, to coś w stylu kontuzji. Tańczyłaś ostatnio? wykonywałaś jakiś gwałtowne ruchy rękami? mam to czasami, ostatnio po sylwestrze, kiedy byłam kompletnie wykończona
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale teraz po czym to moze być to nie wiem ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Hopsa
![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
a ja właśnie jutro wybieram się do lekarza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
witam bóle zamostkowe kojarzą mi sie tylko z moja choroba która wlasnie w ten sposób dala znac o sobie ale nie chce cie straszyc Bo jak ja mialam problem z bolem i ktos mi opowiadal o tym co mi jest to wlosy mi sie jeżyły na glowie i w koncu zdecydowalam sie isc do lekarza Wiem ze pewnie oczekujesz zeby ktos ci napisal w 100% co ci dolega ale tak sie nie da Ja w wieku 18-nastu lat dowiedziałam sie ze mam wade wrodzona i tak do dzis lecze sie na serce Wiec radze isc do lekarza to nie boli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
byłam dziś u lekarza. Pani doktor zmierzyła mi ciśnienie 115/65, zrobiła EKG-prawidłowe, jutro ide na morfologie a za 2 tygodnie jestem zapisana na USG tarczycy. Podejrzewa że moje bóle mogą być związane właśnie z tarczycą(mama miała nadczynność). Może u Ciebie przyczyna bólu także nie jest związana z sercem ale czymś innym? pozdr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.