|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Szukam dobrego bardzo jasnego podkładu, kosmetykow MAC,oprawek do okularów.Oddam duzo
Jak w tytule. Co do pierwszego, to bardzo chętnie przygarnę Magie Matte Lancome, najjaśniejszy odcień, ale czekam na propozycje innych jasnych podkładów. Tylko z górnej półki.
Kosmetyki Mac, wszelakie...pigmenty of course też, i to te najbardziej szałowe. OPRAWKI! SZUKAM ![]() Oddam perfumy, i to co w moim wątku- niedługo założę nowy. A poza tym szukam suplementów diety, szczotki z włosia naturalnego, preparatów na wypadanie włosów i kupy innych rzeczy ![]() Edytowane przez alorah Czas edycji: 2008-03-06 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam dobrego bardzo jasnego podkładu, kosmetykow MAC,oprawek do okularów.Odda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam dobrego bardzo jasnego podkładu, kosmetykow MAC,oprawek do okularów.Odda
![]() moje kosmetyki-http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=232760
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Zwykle podkłady z Vichy są dla mnie za ciemne, także podziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
co z butkami na żylaki na nogach?????
pozdarwiam ann
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2013-05-24 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Podnoszę!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
mam podkład EA, jest jasny
byłabyś zainteresowana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Jak bardzo jest jasny? Do jakiej skóry?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ja mam Magie Matte - kolor 01
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Czy to jest kolor Porcelain??? Coś byś u mnie znalazła?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Up!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.