|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() czas mi stanął
czy ktoś ma podobny problem? na wizażu czas mi stanął na 12.12, nie wyświetlają mi się nowe posty? i przy każdym przejściu wyskakuje wyskakuje mi okienko z pw, które jest już dawno przeczytane. dopisałam się z tym do innego wątku ale zakładam nowy temat, żeby zobaczyć czy mi się wyświetli na technicznym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Widzę wszystko do 12 godziny
Jak włączam główną stronę forum ostatnie posty są z 12.
Jak wchodzę w moje posty są te z wczoraj,mimo,że dzisiaj pisałam i sa one w danych wątkach,ale nie w moim profilu. To coś z moja przeglądarką czy wizażem?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Widzę wszystko do 12 godziny
U mnie bylo to samo, wrzucilam watek na techniczny, ale zostal pewnie usuniety - zakladam, ze takowych bylo wiecej.
Jednakze u mnie wszystko juz dziala.
![]() |
#4 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
naprawione
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
u mnie było to samo. Na dodatek przed kilkoma minutami dostałam PW ale teraz, gdy weszłam do skrzynki nie ma nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Problem z ustawieniami czasu , jednoczesnie z zapamietywaniem zalogowania!
Witam. Stala sie dzis rzecz dziwna.
Jak nigdy nie mialam z tym problemu na wizazu, tak dzisiaj rano wchodze, wywalilo mnie z automatycznego lgowania (Ok moglo sie zdarzyc). Zalogowalam sie ponownie, ladnie dalam ZAPAMIETAJ, i co? i dalej za kazdym razem muszewpisywac haslo i sie logowac, nie idzie za nic zapamietac tych ustawien co jest grane? Na dodatek dzis zaczal mi swirowac czas :O godzina 6,30 a ja patrze ze jakas dziewczyna napisala ostatniego posta 7,30 - zaczelam sie zastanawiac czy nie bylo jakiegos przestawiania czasu dzis ![]() ![]() ![]() Weszlam w ustawienia a tam normalnie strefa czasowa nie zmieniana, ustawiona na +1.. probowalam dac na "0" ale tez nic... Jak dam na "0" londyn itd to mam 18 zamiast 19 a jak dam "+1" warszawa itd to mam 20 zamiast 19 pomocy jednym slowem ![]()
![]() |
#7 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Problem z ustawieniami czasu , jednoczesnie z zapamietywaniem zalogowania!
Pomoc jedzie
![]() Usuń wszystkie pliki cookies z przeglądarki, masz tam jakiś bałaganik ![]() Jeśli chcesz dokładniejszej pomocy, napisz mi z jakiej przeglądarki korzystasz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem z ustawieniami czasu , jednoczesnie z zapamietywaniem zalogowania!
Cytat:
korzystam z 2 przegladarek IE i Mozilli i w obydwu to samio :/
![]() |
![]() |
#9 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.