![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Wasze opisy na GG - część III :)
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część III :)
o jery już
![]()
#3 |
Zakorzenienie
|
' Chcę Cie takim jaki jesteś, tylko w Tobie widze sens '
To jest mój pogrzeb.Nie będzie żadnych róż.Nie zabrzmią fanfary... miedziana klamka głośno się śmiała, na powitanie...
#4 |
Zadomowienie
|
bo serce moje płonie, a ciało moje drży
nieraz chciałeś odejść, nieraz chciałeś uciec i? i co dalej? jest noc, która nagle wszystko zmienia, całe miasto śpi.. jest dzień, który w życie się zamienia, robisz pierwszy życia łyk..
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio lubie takie smerfastyczne
![]() zaraz mi głowa smerfnie ![]() smerfuj się kto może ![]() ale smerfny jest ten świat;P
#6 |
Wtajemniczenie
|
mój dzisiejszy:
i need a freak.. ;] a tak wogóle to rzadko mam opisy :P |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
heh .. jak szybko
![]()
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
*Co pana irytuje?? - zaczarowany pierniczek.....
*No nie to znowu wy !!!!!!!! *Pinokio był z drewna i nie pękał...! *wCiąż nie UśmieCha Się ChoĆ minęŁO tyLe CzaSu *milczenie którego miało nie być nigdy *nie ma to jak integracja z klasą ;D *Jeśli nigdy nie zobaczę twej twarzy I jutro nigdy się nie wydarzy, to wiedz... *Jeszcze tak wiele można zmienić, trzeba tylko chcieć. *'Jasiu,przestań wykręcać Małgosi uszy!A w ogóle to odejdź od trumny... *Wiesz sam dobrze ze kazdy popelnia bledy ![]() *Wiem to ja wszystko spieprzyłam...PRZEPRASZAM ... *To jedno słowo:PRZEPRASZAM...niby proste a tak trudno powiedzieć... *tylu ludzi już zraniłam...jeszcze więcej mnie tez zrani ![]()
#9 |
Raczkowanie
|
czy ktoś ostatnio nie zostawił na gg różowej parasolki?
Szczęście nigdy nie daje ono tylko pożycza....... :/ ![]() Nie ma mnie <- przy stanie ustawiony na dostępny Co by tu napisać? Czytałeś Biblię? Nie, czekam aż sfilmują mam mydełko w nosku Chciałabym być choć w połowie taka jak widzi mnie mój pies I nienawidzę slow: nic nas nie rozłączy... ;/ Oto ja, jeden z wielu skazany na samotność ostatnio takie notki wpadły w ręce: A faceci - do dwudziestki są jak flecik - raz dmuchniesz i już gra, Miedzy 20 a 40 jak fortepian: 3 godz. strojenia, 2 min. grania, Po 40 - jak konferansjer - on zapowiada, a gra już kto inny. I żeby nie było, że jestem jakąś feministką czy coś. Bo nie jestem ![]() Kobiety do 20 roku życia są jak pchełki - z łóżka na łóżko, Między 20-40 jak flanele - nie do zdarcia, Po 40 - jak cebulki - jak się rozbiorą, to tylko płakać.
#10 |
Zakorzenienie
|
to moderator powinien chyba sądzić o tym kiedy będzie następna część wątku?
#11 |
Wtajemniczenie
|
![]()
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
- bo o miłości można mowić wiele
- to jest fakt uczucia w tobie mnie jest brak -NapiłbymSie z TobaWódki dzis,napilbymSie zTobaDrinka ![]() -On jest zwykłym dupkiem, ona pospolitą dzi*ką... -W życiu jak w Tańcu... Każdy krok ma znaczenie.. -Moje serce jest pełne miłości.. -te oczy, ten zapach... -Dzięki za miłość Twą za wiarę w nas, za każdy dzień spędzony razem -"Przy Tobie mięknę, najtwardszy z twardzieli uklęknę..." -nie, nie dam zranić się już... -jeszcze przede mną sto tysięcy pięknych chwil -śpij mój misiu śpij...tylko o mnie dzisiaj śnij -spie i słodkie mam sny, bo w nich jestes Ty -zapomne o wszystkich, zapomne o sobie, lecz nigdy nie zapomne o Tobie -jestes mi potrzebny do przetrwania jak sen -Ty jestes jak słońca promienny blask, o Tobie myślę cały czas |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
![]()
"Dziękuję Ci, za to że Cię mam. Za te wszystkie chwile szczęścia..."
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Umiera się nie, dlatego by przestać żyć, lecz po to by żyć inaczej... Pięknie jest milczeć wspólnie, jeszcze piękniej - śmiać się razem. Przyjaźń jest kwiatem chwil i owocem czasu. Bez miłości jestem wielkim zerem.
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Miłość jest ślepa; Właśnie dlatego ma tak wyczulony zmysł dotyku
![]() Bywa nieraz, że stoimy w obliczu prawdy, dla których brakuje słów … Być kobietą - bo kobiety są występne i zdradzieckie ![]() A jednak często jest, że ktoś słowem złym zabija tak, jak nożem. Gdy nie mamy hamulca w języku to przyjaźń może wpaść w poślizg ! Lepiej ostrożnie iść z tą myślą, że może zdarzyć się wszystko ! Ja sobie sama poradzę, mam dosyć waszych marzeń ... !
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
chyba się autorka watku zapędziła
#17 |
Zakorzenienie
|
poprzedni wątek przekroczył 5000 postów więc zgodnie z zasadami powstał nowy więc o co Ci chodzi? żeby nie było, że to off-top to obecnie mam taki opis: "Chciałabym być szczęśliwa, chciałabym czuc się Tobie potrzebna..." |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Mój obecny:
Niektórych ludzi NIE potrafię zrozumieć :/ Głupota społeczna...
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Patrzę na ciebie i wciąż przeżywam, znów idiotycznie z inną przegrywam..
Świat w moich oczach mam inny niż Ty... Ale nie każ mi wybierać , bo jeszcze wybiorę źle... Twoja miłość jak ciepły deszcz, twoja miłość jak morze gwiazd za dnia... Chcesz się przekonać jak bardzo kusząco - uwodząca potrafię być? Teraz zycie ma pazur.. ;> ![]() Fajnie jest być świadomą swej wartości jędzą ![]() To co nie zabija, wciąż wzmacnia nas.. A to co nas czeka pokaże czas.. Nie mam nic bez Ciebie... i bez Ciebie nie chce nic... ;* Dotykam twoich rąk Wiem, że już jutro daleko będziesz stąd... "Jeśli za coś nie warto umierać, nie warto dla tego żyć..." Kto chce znajdzie sposób, kto nie chce znajdzie powód ![]() DziśJesteśTymJutroInnymJa kKameleon JakJakiśPedałZmieniaszPłe ćCoSezon ;] things never be the same without you... / rzeczy nie są nigdy takie same bez ciebie Znikam gdzieś, noc i dzień zlewa się w jedną całość kiedy nie ma Cie.. "Odrobina pikanterii to sekret wszelkiego piękna. Piękno bez pikanterii w ogóle nie jest atrakcyjne" Dior ' przemilczenia dzielą bardziej niż nieobecności. ' - Coco Chanel . Get plowed thinking of me .. // Mecz się mysleniem o mnie I uwierz, że nie interesi mnie czy mnie lubisz Nie podążaj za mną, bo się zgubisz Czynisz szczerym każdy gest, i znów jestem Tą tysięczną wśród tysięcy. Miłość jest wtedy, gdy Twój zapach na ulicy odnajduje... |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiedziałam że przekroczył ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
no problem ![]() po prostu Djana wyręczyła moderatora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Chodź kochanie, odstaw wszystko.. Porwie w tańcu nas muzyka disco. Świat wokoło zawiruje, szał muzyki opanuje..!
![]() Zaczaruj moje serce,zostaw mnie bez tchu raz jeszcze... ![]() Jedna chwila... Jedna myśl... Jedno słowo... Lecę w kulki ![]() Chyba Mam Bzika Na Punkcie Pewnego Chłopczyka... ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
no nie kloccie sie wiecej - to MOJA WINA :P
#26 |
Raczkowanie
|
*Raz pokieruj się głową, a nie tym co czujesz.!
*Wiesz kto będzie cierpieć, a kto nawet nie tęskni ? *Zamknęłam się w świecie bez świeżego powietrza.. *Imitacji ona nie zechce, ona ma złote te serce.:) *Chcę być tam, gdzie Ty... Tam gdzie niebo lekko dotyka wody;* *Podniosłeś mnie wyżej!;* *..idealna kombinacja-kobieta i mężczyzna. :) *taka delikatna, jak niespokojne sny. *ale niech słowo 'kocham' jeszcze raz uslyszę,niech je w sercu wyryję i w myśli zapiszę. *otul twarzą moją twarz. *rozpieszczasz..słowami, gestami, pocałunkami, innymi cudami..:)* *Your'e so good to me... baby, babyy..;* //Jesteś tak dobry dla mnie.skarbie, skarbie... *He's more than a man, and this is more than love. //on jest więcej niż mężczyzną, a to jest więcej,niz miłośc! *..intelektu siła słabnie, gdy mnie wzrokiem łowisz *nie ma mocy, która Twoje zmysły oswobodzi.. *spod uroku kobiecego kształtu i zapachu *ciężkie piżmo, słodkie szepty, prosto z serca kwiatu.:) *Ciepłem ciała chcę Ciebie obdarzyć;* *już po Twym ciele przechodzą dreszcze, a Tyle zdarzyć się może jeszcze. *przed Nami kosmos możliwości, jestem naiwna- ufam Miłości!;* *..bo tyle siebie znam, ile z ust Twych usłyszę.;* *bliżej i bliżej,podejdź do mnie jeszcze.może usłyszysz,dla kogo bije moje serce;) *Racja! (ała) to co mówią na dzielnicy,że masz ładną buźkę i podszycie spódnicy.;] *drina goni kolejny drin, remix, browar, wóda, gin. :D *panowie...zdrowie pań!:P *trzeba to przeżyć, jakby jutra miało nie być!:) *żyjmy tak, jakby jutra nie było. pozostaje absolutna.. wiara w miłość!;*
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Ochota wciąż ta sama na cukierki słodkie
![]() i chyba jestem już inna, jakaś taka silna, bardziej odważna, mobilna...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
...zapada serce w śnieg...
...żyje życie... ' ..I'll run away with You... I'll run away with You..... '
#30 |
Zakorzenienie
|
to ja już nic nie wiem z tego
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.