|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() proszę o poradę ad. makijażu
Witam! Chciałabym, aby ktoś, kto się zna na rzeczy, doradził mi, co i jak z makijażem dla mnie...Nie maluję się zbyt często-powiedziałabym nawet, że prawie wcale..Jestem osobą aktywną, prowadzę zajęcia aerobiku, na co dzien pracuję z dziećmi...Chciałabym się w końcu nauczyć malować siebie tak, bym się dobrze czuła. Nawet nie wiem, jakie kolory mi pasują
![]() Z góry serdecznie dziękuję Pozdrawiam
Agatka Edytowane przez Agata M. Czas edycji: 2005-05-03 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]()
a czy istnieje możliwośc załączenia zdjecia? Bedzie łatwiej cokolwiek napisać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: proszę o poradę ad. makijażu
no..już mi ię to udało..załączyłam ;-)
![]() |
#4 |
okrutnica jakaś... |
![]()
małe
![]() 1.Jak sie opalasz-szybko czy cięzko(najpierw na czerwono bądź rózowo). Odcień opalenizny jest ciepły-złotawo-brżoawy czy raczej taki lekko przykurzony,szaro-beżowy? 2.Kolor oczu-ciemne,jasne...czy tęczówki mają ciemniejsza obwódkę,czy kolor ich jest czysty ,a moze mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana? 3.Piegi-jesli występują,to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe? 4.Cera-jaki ma odcień twoja skóra?Ciepły brzoskwiniowy ,oliwkowy,złotawy czy jasny,chłodny wpadajacy w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz,to na jaki kolor-czerwony czy różowy? 5.naturalny kolor włosów-ciemny ,jasny.Jaki odcień?czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie,bardziej popielate? 6.W jakim kolorach czujesz się dobrze,a które źle podkreślają Twoja urodę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
1. Opalam się szybko, ale na czerwono ;( Odcień chyba cieply ;-)
2. Oczy mam niebieskie, ale zależy jak się ubiorę taki odcień przybierają- albo bardziej niebieski albo bardziej szary...tęczówki mają plamki, ale mało a oprawa oczu..hmm..taka jak włosy.. 3. Kiedyś piegów miałąm więcej, teraz czasem się pojawią- najczęściej na nosie 4. Mam jasną cerę, chyba taką bardziej porcelanową..zwłaszcza zimą jestem bladziutka...A umienię się na czerwono..zdecydowanie ;-) 5. Naturalny kolor włosów to taki popielaty brąz..tak bym powiedziała... 6. Dobrze się czuję w czerni, brązie...nie lubię niebieskiego, żółtego...za różem też nie przepadam, choć ostatnio przymierzałam sukienkę w brudnym różu i nawet było nieżle...
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
okrutnica jakaś... |
![]()
nie,nie-100 na 100 to do avatarów
![]() ![]() gdyby nie wlosy-od razu powiedziałabym ,że jesteś zdecydowanie ciepła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
no to zdjęcia załadowane troche większe...;-) Jestem ciepła-fajnie ;-) ale co dalej? ;-)))
![]() |
#9 |
okrutnica jakaś... |
wiosna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.