|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Burda Young Fashion - kiedy w Polsce?
Koleżanka mi ostatnio powiedziała, że niedługo ma pojawić się w Polsce Burda Młodzieżowa - coś w rodzaju zagranicznej Burdy Young Fashion. I tu moje pytanie - czy słyszał może ktoś, kiedy gazeta pojawi się w Polsce? Przeglądnęłam stare Burdy mamy, i nic nie znalazłam dla siebie... W dziecinnych ciuchach tym bardziej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
hmm... nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie. Ale jeśli chodzi ci o jakieś fajne i zarazem proste do uszycia ubrania to polecam burde 7/2008. Mi osobiście podoba się bluzka z kółkiem do którego przymocowane są wiązadełka, dołączam jej zdjęcie(tylko troche krzywe xD). Jeśli Ci się spodoba to mogę zeskanować też jej wykrój ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Burda Young Fashion - kiedy w Polsce?
Śliczna ta bluzeczka. Można prosić o skan tego wykroju?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Oczywiście ;] hmm.... tylko jestem tu nowa i nie jestem pewna czy wystarczy to co wkleiłam czy może jeszcze mam zeskanować to z tej wielkiej 'płachty' z wykrojami. Więc jeśli to co wkleiłam nie wystarczy to powiedz a ja zeskanuje jeszcze resztę. Z góry sorki za pomyłki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzięki bardzo, myślę że mnie wystarczy to co wkleiłaś. I tak jestem samoukiem więc pewno te duże wykroje nic mi nie pomogą. Szyję bardziej na oko niż profesjonalnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.