|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() kochasz mnie? interpretacja...
...
Edytowane przez SamotnoscMnieDoluje Czas edycji: 2010-08-30 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kochasz mnie? interpretacja...
Ojj nie mam zamiaru się śmiac
![]() ![]() Ja jestem ze swoim TŻ 3,5 roku i conajmniej raz dziennie (mimo to ż jest fantastyczny i bardzo mnie kocha a ja jego) pytam się go czy mnie kocha ![]() Skąd sie to bierze? Nie wiem. Swojemu TŻ tez nie jestem w stanie wyjaśnic, po prostu mi odpowiada ![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Ja pytam swojego TŻ "kochasz mnie?" w chwili gdy coś mi odwali i mam wrazenie, ze go nudze albo mnie już nie chce. Oczywiście to tylko moje wymysły
![]() Moze chłopak jest niedowartosciowany, albo się boi ze tobie na nim nie zalezy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
hmm..kazdy lubi slyszec ze jest kochany-ja mimo wszystko nie drecze mojego tz bo wiem ze mnie kocha i wole to czesciej slyszec po slubie jak przed...
twoj facet- tak mi sie wydaje moze ma jakis kompleks i to ze jestes z nim;uwaza cie za osobe atrakcyjna; moze sie na nim odbijac poniewaz jego ego jest zbyt niskie i ciagle sie boi ze cie straci,dawaj mu jak najwieksze poczucie bezpieczenstwa i powiedz mu ze naprawde go kochasz i wytlumacz ze zawsze tak bedzie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Trudno powiedzieć, może to oznaczać wiele rzeczy... Ważnym elementem wspomagającym pełną interpretację jest to w jaki sposób pyta, czy bardziej żartobliwie, czy zupełnie poważnie. Może to wynikać z jednej strony z tego, co wcześniej zostało tu napisane, czyli z jakichś kompleksów, albo ktoś go wcześniej skrzywdził. Jednak z drugiej strony problem może tkwić gdzie indziej. Np. sam przestaje być pewny własnych uczuć i trochę go to przeraża, gubi się w tym i żeby uspokoić sumienie pyta po raz kolejny Ciebie o uczucia. Tak trochę jakby upewnienie się w tym co Ty czujesz, miało potwierdzić obustronną miłość. Może spróbuj z nim o tym porozmawiać. Zapytaj skąd te jego dopytywania, albo czy to w jaki sposób okazujesz mu miłość jest dla niego przejrzyste. Czasami możemy nie zauważyć czyichś starań, lub odebrać je zupełnie inaczej. Powodzenia.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Moj TZ pyta się, czy go kocham jak coś przeskrobie. Ja też się często pytam. Ale z czego to wynika. Może po prostu lubi tego słuchać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
heh, szzcesciara jestem powiem ci ta ktora samotnosc doluje - moj tz powiedzial mi kiedys ze mnie kocha, po czym zastrzegl ze dopoki nie odwola to to obowiazuje, wiec mam sie nie dopytywac
![]() a tak szczerze, to tylko w chwilach mocnych uniesien jest w stanie to powiedziec. a ja sie pytam czesto gesto, pewnie to ja jestem ta niedowartosciowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
ja tez jestem z chlopakiem 9 miesiecy i on mi jeszcze nie powiedzial ze mnie kocha
![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o pytanie to myślę że to nic nie znaczy i nie doszukuj sie tego Może po prostu chłopak lubi być upewniany w tym co czujecie do siebie w sposób bardzo bezpośredni. Nie masz sie czym przejmować. A jak pyta to po prostu odpowiadaj zgodnie z prawdą. ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co takie słowa czesto sa puste,niektorzy rzucaja nimi a sa one bez pokrycia.....kocham cie.kocham cie a za chwile wystawi dziewczyne takze ludzi ktorzy non stop to powtarzaja za bardzo nie wierze
![]()
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Nigdy nie zadałam takiego pytania i nie chciałabym usłyszeć. Albo poczułabym się jak w związku z piętnastolatkiem, albo jakby ktoś mnie wiązał i coś na mnie wymuszał. Nie mówię, że nigdy tego nie powiem, pewnie kiedyś kiedy będę bardzo smutna, rozbita, wtedy być może. Sama mojemu TZ nie powiedziałam, że go kocham, muszę to przemyśleć 40 razy, czy aby na pewno, choć chyba tak. Jest więcej pięknych ciepłych słów niż oklepane kocham, którymi można wyrażać głębokie uczucia, a w zasadzie można je wyrazić i kompletnie bez słów i to są te ważniejsze rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Dopiero od niedawna pyta?
Może pomimo tego, że okazujesz mu uczucia i tak chce zapewnienia, że go kochasz. Może lubi to słyszeć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dopiero od niedawna pyta?
Może pomimo tego, że okazujesz mu uczucia i tak chce zapewnienia, że go kochasz. Może lubi to słyszeć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Moj tez w kołko o to pyta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.