kochasz mnie? interpretacja... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-09, 20:39   #1
SamotnoscMnieDoluje
Raczkowanie

Exclamation

kochasz mnie? interpretacja...

...

Edytowane przez SamotnoscMnieDoluje
Czas edycji: 2010-08-30 o 18:39
SamotnoscMnieDoluje jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-09, 20:44   #2
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Dot.: kochasz mnie? interpretacja...

Ojj nie mam zamiaru się śmiac
Ja jestem ze swoim TŻ 3,5 roku i conajmniej raz dziennie (mimo to ż jest fantastyczny i bardzo mnie kocha a ja jego) pytam się go czy mnie kocha
Skąd sie to bierze? Nie wiem. Swojemu TŻ tez nie jestem w stanie wyjaśnic, po prostu mi odpowiada

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-09, 20:54   #3
Cześka
BAN stały

Ja pytam swojego TŻ "kochasz mnie?" w chwili gdy coś mi odwali i mam wrazenie, ze go nudze albo mnie już nie chce. Oczywiście to tylko moje wymysły

Moze chłopak jest niedowartosciowany, albo się boi ze tobie na nim nie zalezy.
Cześka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-09, 21:18   #4
AgataKrystian
Raczkowanie

GG do AgataKrystian

hmm..kazdy lubi slyszec ze jest kochany-ja mimo wszystko nie drecze mojego tz bo wiem ze mnie kocha i wole to czesciej slyszec po slubie jak przed...
twoj facet- tak mi sie wydaje moze ma jakis kompleks i to ze jestes z nim;uwaza cie za osobe atrakcyjna; moze sie na nim odbijac poniewaz jego ego jest zbyt niskie i ciagle sie boi ze cie straci,dawaj mu jak najwieksze poczucie bezpieczenstwa i powiedz mu ze naprawde go kochasz i wytlumacz ze zawsze tak bedzie...
AgataKrystian jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-09, 21:43   #5
Apolinka
Zadomowienie

Trudno powiedzieć, może to oznaczać wiele rzeczy... Ważnym elementem wspomagającym pełną interpretację jest to w jaki sposób pyta, czy bardziej żartobliwie, czy zupełnie poważnie. Może to wynikać z jednej strony z tego, co wcześniej zostało tu napisane, czyli z jakichś kompleksów, albo ktoś go wcześniej skrzywdził. Jednak z drugiej strony problem może tkwić gdzie indziej. Np. sam przestaje być pewny własnych uczuć i trochę go to przeraża, gubi się w tym i żeby uspokoić sumienie pyta po raz kolejny Ciebie o uczucia. Tak trochę jakby upewnienie się w tym co Ty czujesz, miało potwierdzić obustronną miłość. Może spróbuj z nim o tym porozmawiać. Zapytaj skąd te jego dopytywania, albo czy to w jaki sposób okazujesz mu miłość jest dla niego przejrzyste. Czasami możemy nie zauważyć czyichś starań, lub odebrać je zupełnie inaczej. Powodzenia.
Apolinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-10, 06:48   #6
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Moj TZ pyta się, czy go kocham jak coś przeskrobie. Ja też się często pytam. Ale z czego to wynika. Może po prostu lubi tego słuchać?

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-10, 06:51   #7
cerisecerise
BAN stały

heh, szzcesciara jestem powiem ci ta ktora samotnosc doluje - moj tz powiedzial mi kiedys ze mnie kocha, po czym zastrzegl ze dopoki nie odwola to to obowiazuje, wiec mam sie nie dopytywac
a tak szczerze, to tylko w chwilach mocnych uniesien jest w stanie to powiedziec. a ja sie pytam czesto gesto, pewnie to ja jestem ta niedowartosciowana
cerisecerise jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-10, 08:43   #8
losux
Zadomowienie

ja tez jestem z chlopakiem 9 miesiecy i on mi jeszcze nie powiedzial ze mnie kocha w sumie ja mu tez nie, bo nie wiem czy nie bedzie glupio jak dziewczyna powie pierwsza.. takze wolalabym zeby sie mnie ciagle pytal czy go kocham ;d mysle ze nie masz powodow do obaw po prostu ma chwile czulosci hehe

zdałam prawko!

kg 51-50-49-48-47-46-45-...

boczki 78-76-74-72-70...

udo 52-51-50-49-48..

łydka 34-33-32-32-30..

ramiona 27-25-23-21...
losux jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-10, 09:45   #9
21pyza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez losux Pokaż wiadomość
ja tez jestem z chlopakiem 9 miesiecy i on mi jeszcze nie powiedzial ze mnie kocha w sumie ja mu tez nie, bo nie wiem czy nie bedzie glupio jak dziewczyna powie pierwsza.. takze wolalabym zeby sie mnie ciagle pytal czy go kocham ;d mysle ze nie masz powodow do obaw po prostu ma chwile czulosci hehe
Ja z moim mężem też chodziliśmy długi czas zanim sie zdecydowaliśmy wyznać sobie miłość, pewnie dlatego że dla mnie to słowo wiele znaczy i boli mnie to że teraz co drugi misiu ma naszywkę kocham cię ale od tego czasu powtarzamy sobie to codziennie.

Jeśli chodzi o pytanie to myślę że to nic nie znaczy i nie doszukuj sie tego Może po prostu chłopak lubi być upewniany w tym co czujecie do siebie w sposób bardzo bezpośredni. Nie masz sie czym przejmować. A jak pyta to po prostu odpowiadaj zgodnie z prawdą.
Stary 2008-03-10, 12:36   #10
Śnieżka
Zakorzenienie

Wiecie co takie słowa czesto sa puste,niektorzy rzucaja nimi a sa one bez pokrycia.....kocham cie.kocham cie a za chwile wystawi dziewczyne takze ludzi ktorzy non stop to powtarzaja za bardzo nie wierze
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-10, 13:19   #11
201704051255
Konto usunięte

Nigdy nie zadałam takiego pytania i nie chciałabym usłyszeć. Albo poczułabym się jak w związku z piętnastolatkiem, albo jakby ktoś mnie wiązał i coś na mnie wymuszał. Nie mówię, że nigdy tego nie powiem, pewnie kiedyś kiedy będę bardzo smutna, rozbita, wtedy być może. Sama mojemu TZ nie powiedziałam, że go kocham, muszę to przemyśleć 40 razy, czy aby na pewno, choć chyba tak. Jest więcej pięknych ciepłych słów niż oklepane kocham, którymi można wyrażać głębokie uczucia, a w zasadzie można je wyrazić i kompletnie bez słów i to są te ważniejsze rzeczy.
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-10, 17:13   #12
PxD
Zadomowienie

Dopiero od niedawna pyta?
Może pomimo tego, że okazujesz mu uczucia i tak chce zapewnienia,
że go kochasz.

Może lubi to słyszeć.
PxD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-10, 17:15   #13
PxD
Zadomowienie

Dopiero od niedawna pyta?
Może pomimo tego, że okazujesz mu uczucia i tak chce zapewnienia,
że go kochasz.

Może lubi to słyszeć.
PxD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-10, 22:32   #14
screwface
Raczkowanie

Moj tez w kołko o to pyta przewaznie gdy wszystko nagle sie waliclub cos idzie nie po jego mysli... mysle, ze w ten sposob szuka wsparcia i poczucia,ze naprawde nie jest sam na swiecie
screwface jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości