| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-03-03, 21:20 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-02 
				 |   blizna po kwasach

Witam ! Pod koniec grudnia robiłam sobie peeling kwasami w gabinecie lekarskim. Lekarz , który wykonywał zabieg bardzo przypalił mi skórę na policzkach i pod oczami,tak iż na drugi i trzeci dzień miałam bardzo spuchnięty policzek i sączyła się z niego brązowa ciecz. Już podczas zabiegu w fazie końcowej podczas zmywania peelingu ściągneła mi skórę z policzka i może dlatego przebieg był taki ostry. Jak zobaczyła mnie w czasie wizyty kontrolnej to sama chyba sie przeraziła, bo odrazu przystąpiła do zabiegów, smarowała , pudrowała itd. Twarz bardzo długo, a zwłaszcza tam gdzie była ściągnięta skóra była bardzo czerwona, a teraz zrobiła się brązowa plama. Muszę tu powiedzieć, iż bardzo dokładnie stosowałam się do zaleceń lekarza jak postępować po zabiegu i nie był to pierwszy zabieg. Pomóżcie czym usunąć tą wstrętną brązową plamę??? Edytowane przez izabella44 Czas edycji: 2008-03-03 o 21:25 Powód: pogrubienie tekstu | 
|     |   | 
|  2008-03-06, 16:04 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-12 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Dot.: blizna po kwasach

Ile czasu minęło od zabiegu?

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.