![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Buduar, kolorówka, pielęgnacja
dokładka!
Biotherm Hair resource with minerals and essential oils, maska do włosów zniszczonych, oferuję odlewkę w ilości 100 ml (czyli pół opakowania) prostownica mpm http://mpmproduct.pl/?link:detale,cid:9,scid:27,pid:107 odlewka 10 ml olejku Santal Clarinsa Roc krem nawilżająco odstresowujący 10/30 ml rozświetlacz E. Lauder Platinum Illuminator, użyty kilka razy, zużycie niewidoczne krem Clarins ok 15/50 ml http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3133 Dior - cienie piątki kolor 830 Urbanity, zużycie ok 50%, z wymiany, na 100% oryginalne, mam kartonik wymienię: V. Westwood Boudoir ok 50 ml nie chcę wymieniać na siłę bo zapach jest całkiem niezły, jednak jeśli trafi się coś co spodoba mi się bardziej to chętnie rozważę taką wymianę J'adore 15-20/75 ml, mam z wymiany z Allie YSL konturówka do oczu, brązowa,używana, pozostało 6 cm Lolita Lempicka odlewka ok 20 ml, własnoręcznie robiona Mleczko do demakijażu LRP Toleriane 2/3 z 200 ml Mleczko do demakijażu Tilia dla skóry szczególnie wrażliwej, z kompleksem witaminowo ceramidowym, 200 ml, nowe! Tonik Tilia kojąco łagodzący z wycigiem z malwy, kuracja przeciwzmarszczkowa, 180/200 ml Bielenda, oliwkowa sól do kąpieli, 250 gram Jeśli ktoś szuka to mogę oddać 15 ml podkładu Chanel Vitalumiere satin smoothing creme makeup, kolor 10 limbide, do jasnej karnacji, w zastępczym opakowaniu (przełożę z mojego słoiczka, mogę dołączyć kartonik na dowód oryginalności produktu, kupiony pod koniec grudnia) Miniatury: Dior Poison 5 ml Estee Lauder Beyond Paradise 2,5 ml Chanel 19 5 ml 2 sztuki Hermes Bel Ami 8 ml Maissa Paris 3 ml Carita EDP 3 ml Parfume Issey Miyake 3 ml Lumiere Rochas 3 ml Knowing Parfum Estee Lauder 3,5 ml Męskie: Versace L'Homme 10 ml plus 5 ml YSL Pur Homme EDT Haute Concentration 7 ml Chanel Antaeus 5 ml peeling enzymatyczny Janssen w proszku, 50 ml próbki: *Lancome, Aqua Fusion, Continuous Infusing Moisture 3 ml *la prairie cellular nurturing complex anti redness 3,6 ml *Dior Hydraction Visible Defence eye creme 2 ml *Dior Hydraction visible defense 3 ml *Lancome Nutrix Royal creme 5 ml *lancome igh resolution yeux 1 ml *la prairie cellular treatment rose illusion line filler 0,9 ml *clinique all about eyes 5 ml, w słoiczku *shiseido night moisture rechrge enriched 5 ml, w słoiczku *estee lauder future perfect anti wrinkle radiance creme spf 15 5 ml Balsam Clarins, z linii zapachowej Par Amour, 120/200 ml odżywka do rzęs AA, zostało około połowy olejek regulujący Hauschka, 2,5 ml proteiny mleka 250 ml odżywka do paznokci Lovely, mlecznobiała, zużycie znikome Venosystem Bandi, Serum dla cery z rozszerzonymi naczynkami, połowa z 30 ml Balsam do ciała Hipp, około połowy z 350 ml Sephora Puder w kompakcie kolor D25, użyty kilkanaście razy Summer Body cream with wit. E&F, Oriflame, zużycie 10% federico mahora, nr 29 - Miracle Lancome, nowy, w kartoniku cienie: Inglot - matrix w różach z drobinkami, około połowy - matrix w szarościach prawie cały - matrix - pastelowy róż i błękit, prawie cały Bourjois, cień sypki w opakowaniu z pędzelkiem, więcej niż połowa opakowania Sephora - biały opalizujący z drobinkami, sypki, około połowy Max Factor odcień 101 pale pebble, cielisty beż, zużycie ok 10% szukam: -pielęgnacja nuxe -cienie i inna koloróka diora - NR, szczególnie edp -róże w czystych odcieniach różu - i inne ![]() Edytowane przez iwcia74 Czas edycji: 2008-03-10 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Buduar, kolorówka, pielęgnacja
cos u mnie za ktoras z miniaturek perfum?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś za Versace L'Homme 10 ml plus 5 ml
YSL Pur Homme EDT Haute Concentration 7 ml Chanel Antaeus 5 ml?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za V. Westwood Buduar ok 50 ml ? Szukasz może jeszcze jakiś zapachów poza NR?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
iwcia właśnie dostałam paczkę od ciebie. Zwaliłaś całą winę na pocztę a tymczasem wysłałaś 9 dni później niż ustalałyśmy. Nie odpisałaś na żadną z moich pw. Nie dodałaś, że cienie Estee Lauder to TESTER w dodatku z ukruszonym jednym cieniem.
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
ustaliłyśmy że wyślę jak dostane od Ciebie. paletka to nie tester, a opakowanie gwp, co w moim wątku było zaznaczone. Paletka w momencie jak ją wysyłałam nie była ukruszona, a była dobrze zabezpieczona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Mam wiadomość w której wyraźnie napisałaś, że wysyłasz na drugi dzień czyli 7-go lutego. Wiesz gdybyś mi napisała, że wyślesz później, bo Ci np. nie pasuje, mogłybyśmy się porozumieć.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
cos u mnie?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
no niestety nic więcej nie wypatrzyłam
![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za J'adore? Spoza wątku mogę zaproponować odlewkę Escady Magnetism do srebrnego atomizerka z zatyczką.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Mleczko do demakijażu LRP Toleriane 2/3 z 200 ml
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Pytałaś u mnie o żel Manifesto.Odpisałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Witaj! interesują mnie te miniaturki:
Dior Poison 5 ml Chanel 19 5 ml Hermes Bel Ami 8 ml Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.