|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wymienię na cienie i nie tylko!!!Nieaktualne 26.03.08 *Lirene DERMOPROGRAM, samoopalacz w kremie do twarzy i ciała witE, masło shea 75ml NOWY *Aquolina, Dolci Baci pomarańczowy balsam do ust <ten używany> zużycie 20% *L'Oreal glam shine cream, błyszczyk w pomadce kolor 219 BabyPink zużycie 1/3 <pozostało ok 2cm> <mogę wysłać zdjęcie na maila> *Edit, 4 podwójnewszystkie NOWE!!! perłowe cienie z aplikatorem kolory: j.zieleń+c.zieleń, błekitny+fiolet, biały+szary, błękit+morski pojemność 5g <mogę wysłać zdjęcia na maila> *Vollare cosmetics, lakiery Flash perłowe, opalizujące 6ml kolory: ładny lekki róż mieniący się na złoto Nowy, i rdzawo-brązowy perłowy sprawdzany był tylko kolor na paznokciu. <mogę wysłać zdjęcia na maila> *Gąbeczki do pudru i podkładu :w zestawie 1 na kształt elipsy a druga prostokątna NOWE <mam 2 razy po 2 sztuki><mogę wysłać zdjęcia na maila> *ZIELONY BROKAT ozdobny w okrągłym pudełeczku <mogę wysłać zdjęcie> 1. Pur Blanca, AVON edt ubytek 5mm mierząc na ściance 50ml. 2. Extreme Velvet, Yves Rocher podkład, nr02 VELVET IVOIRE 30ml użyty 2 razy. 4. Aquolina, Dolci Baci pomarańczowy balsam do ust NOWY Próbki 3. Clinique, mydło do twarzy w tubce 15ml 5. Gucci Envy me, 1,7 ml zafoliowana 6. Rosaliac, La Roche 6 saszetek po 2ml 7. Vichy, Aera Teint podkład kolor 35 sand 4 saszetki po 1,5ml 8. Estee Lauder, Individualist podkład beige03 1,5ml 9. Vichy, mleczko ochronne przed słońcem dla dzieci, do ciała i twarzy sasz 7ml 10. Pharmaceris, Vita-Capilaril krem nawilżająco-wzmacniający sasz 1,1ml 11. Rimmel, Renew & Lift 200 soft beige podkład 1,5ml 12. Yves Rocher, chusteczki perfumowane Mimosa <edt>, Verveine<edc>, Neonatura <edp> każda nasączona 0,7ml 13. AA krem łagodzący THERAPY Naczynka 3sasz po 2ml 14.Ziaja krem oliwkowy do twarzy 2ml Inne ![]() 1. atlantic, stringi 92% modal, 8% spandex, rozm M, czarne NOWE + Metki Edytowane przez mitsubishi Czas edycji: 2008-05-24 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię Na Cienie!!!
cos za :
1. Pur Blanca, AVON ubytek 5mm mierząc na ściance. odp. u mnie mam troche kolorowki w wątku ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
wszystkie próbki i Aquolina wzamian za miniaturkę cieni EL jasny opalizujący w róż i drugi lila? miniaturka raz maźnięta, ubytek niewidoczny.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
4. Aquolina, Dolci Baci pomarańczowy balsam do ust NOWY 6. Rosaliac, La Roche 6 saszetek po 2ml 8. Estee Lauder, Individualist podkład beige03 1,5ml 9. Vichy, mleczko ochronne przed słońcem dla dzieci, do ciała i twarzy 7ml coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
dobra, czyli wymieniamy się Ty Aquolina pomarańczowa nowa, Rosaliac 6 próbek, filtr próbka i ew ten podkład Estee
ja Dermedic 12, olejek Sally jutro aktualne cmok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
moze znajdziesz cos u mnie za:
Pur Blanca, AVON edt ubytek 5mm mierząc na ściance 50ml. Gucci Envy me, 1,7 ml zafoliowana ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.