|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Bizuteria -proszę o rady
Witam Mam mały problem z doborem rodzaju bizuterii a mianowicie niewiem jaki ksztalt kolczykow bylby odpowiedni czy dlugie proste tzn mam na mysli rzad cyrkoni czy moze jakies okralge z kuleczkami ala perly i mysle o bransoletce na ramie co o tym sadzicie ? oto moja suknia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Bizuteria -proszę o rady
bransoletka - nie, bo dół sukni jest dość ciężki, nie potrzebuje już ozdób. Postawiłabym na małe wkręty kulki, ale to zależy, jak będziesz miała włoski upięte.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
dzieki za opinie wloski bede miala spiete do gory tak jak na zdjeciu a we wlosach kwaity wiec stawiam na dluzsze kolczyki tym bardziej ze na szyje nie palnuje nic poniewaz gorset bedzie na szelce zawieszonej na szyi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Myślę, że niedługie kolczyki, tak do 3cm będą odpowednie. Te pierwsze które wkleiłaś są bardzo ładne, takie delikatne. Dłuższe wprowadziłyby tutaj niepotrzebne zamieszanie.
Bransoletki na ramię - nie ![]() Natomiast delikatna bransoletka do kompletu z kolczykami na ręce po przeciwnej stronie od kwiatka, czemu nie.
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
te trzecie wklejone przez Rav - super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.