Wesele w Tarnowie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Notka

Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-04, 12:13   #1
kraven
Zakorzenienie

Wesele w Tarnowie

CHciałam się Was poradzić. Palenujemy z moim TŻ wziać ślub. Cała ceremonia odbędzie się w Tarnowie. I tu zaczyna się problem. TŻ jest z daleka i Jego Rodzinka musi się gdzieś zatrzymać na ten czas. Czy znacie jakieś miejsce, które organizuje wesela, a przy tym ma możliwość wynajęcia pokoi. Interesuje mnie Tarnów i najblizsza okolica. Będe wdzięczna za pomoc

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-04, 17:00   #2
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia
Dot.: Wesele w Tarnowie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
CHciałam się Was poradzić. Palenujemy z moim TŻ wziać ślub. Cała ceremonia odbędzie się w Tarnowie. I tu zaczyna się problem. TŻ jest z daleka i Jego Rodzinka musi się gdzieś zatrzymać na ten czas. Czy znacie jakieś miejsce, które organizuje wesela, a przy tym ma możliwość wynajęcia pokoi. Interesuje mnie Tarnów i najblizsza okolica. Będe wdzięczna za pomoc
Witam.
Ja jestem z okolic tarnowa ale na lokalach w tarnowie nie zbyt dobrze sie orientuje ale znam dobry lokal kolo tarnowa on jest moze jakis 15 km od tarnowa w strone Rzeszowa. Nazywa sie Sezam organizuja tam wesela a jednoczesnie jest tez i Hotel. Dokladnej ceny to nie bardzo ci podam jak to wychodzi. Ja bylam tam na weselu kuzynki i lokal bardzo mi sie spodobal.
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-04, 17:36   #3
kaatia
Raczkowanie

Cytat:
Wiem że taka możliwość ma Zajazd po Dębem. Lokal jest w Tarnowie niedaleko szpitala na ul. Lwowskiej. Wiem że ludzie czesto wybierają ten lokal jeśli mają gości do przenocowania.
Można zapytać jeszcze w hotelach Tarnovia i Cristal w Mościcach. Nie wiem czy w Bristolu jest taka możliwość.
Jest jeszcze taka sala chyba w Piotrkowicach (Na Solnej Górze czy coś takiego) i tam tez oferują nocleg - ale nie jestem pewna.

A kiedy macie ślub? Jak sobie coś jeszcze przypomne to napiszę.
kaatia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-04, 20:58   #4
kraven
Zakorzenienie

Ślub planujemy w przyszłym roku w sierpniu. Tylko się boje, że sie za późno obudziliśmy z organizacja wszystkiego

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2008-04-05, 08:54   #5
kasiuleks
Rozeznanie

witaj kraven hmm tez slyszalam o tym sezamie... zreszta moja kumpela ma tam w czerwcu wesele wiec moge sie dowiedziec co i jak

ps. zapraszam do watku - Salony mody slubnej w tarnowie, tam jest nas wiecej pozdrawiam
kasiuleks jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-05, 13:00   #6
kraven
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiuleks Pokaż wiadomość
witaj kraven hmm tez slyszalam o tym sezamie... zreszta moja kumpela ma tam w czerwcu wesele wiec moge sie dowiedziec co i jak

ps. zapraszam do watku - Salony mody slubnej w tarnowie, tam jest nas wiecej pozdrawiam
Będe bardzo wdzięczna jeśli spytasz znajomej jak wygląda zamówienie sali i pokoi. Bardzo dziękuje

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2008-04-05, 15:05   #7
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Ślub planujemy w przyszłym roku w sierpniu. Tylko się boje, że sie za późno obudziliśmy z organizacja wszystkiego

wydaje mi sie ze to wcale nie jest za pózno do wesela ktore planujecie jest jeszcze 1,5 roku wiec to jeszcze duzo czasu ja tez takwszystko zamawialam. A jesli chodzi o tez sezam to super sprawa, ja bylam tam na weselu u kuzynki i wszystko super wyszlo. Mi sie osobiście podobało
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-07, 06:02   #8
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

nie wiem czy odpowiada ci ta lokazlizacja ale zostal niedawno otwarty lokal w Ciezkowicach razem z hotelem wiec cos czego potrzebujesz
dodam ze my wlasnie mamy tam wesele w nastepnym roku

a to jest link do stronki ---> http://www.zajazdrelax.pl/
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-08, 07:24   #9
gagatka85
Raczkowanie

Jest jeszcze Zajad Dunajec
gagatka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-17, 22:14   #10
jadira
Raczkowanie

A odwiedzilas Hotel w Chotowej (ośrodek)? jest cudnie naprawde i istnieje mozliwośc wynajęcia pokoi albo domków. Dodam że wokół jest lasek, jeziorko, i sztuczna plaża ze słomianymi parasolkami . W przyszłym roku mam tam wesele i z tego co mi kierowniczka opowiadala Młodzi często rezerwuja dla gości pokoje ( goście przyjeżdzaja nawet kilka dni wczesniej zeby poleniuchować).
W przyszłym roku w tym wlasnie hotelu na ostatnim piętrze ma byc fryzjer, solarium i cos tam jeszcze(juz nie pamietam)
Cennik jest na stronie- oglądnij sobie galerię.

Powodzenia!
www.owsgrand.pl/index.php

Edytowane przez jadira
Czas edycji: 2008-05-23 o 15:50
jadira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-28, 23:28   #11
Maciejka02
Przyczajenie

Polceam Sezam hotel w Machowej, nie najdrozej, a super obsluga i dobre jedzenie niedawno siostra miala tam slub
Maciejka02 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-29, 10:10   #12
mia13
Przyczajenie

Witajcie
Jestem na forum nowa i mam nadzieje, ze dobrze wybralam watek. Planujemy slub w Tarnowie a dokladnie w okolicy, bo w Palacu w Janowicach. Bylam zauroczona miejscem i parkiem, ale niestety ostatnio zaczely do mnie dochodzic coraz to gorsze wiadomosci. Podobno strasznie dlugo sie czeka na jedzenie, ktore wcale nie jest smaczne, podanie i nakrycie jest sredniej jakosci - plastikowe tacki na slodkosci, brak serwetek materialowych, tylko takie zwykle papierowe i jeden swiecznik na stole ;( Zaczelam sie juz nawet zastanawiac czy to moze ja mam jakies niestworzone wymagania, ale po glebszym przemysleniu doszlam do wniosku, ze chyba jednak nie. Przeciez kazda z nas chcialaby, aby ten dzien byl wyjatkowy i takie drobiazgi naprawde moga nam popsuc nastroj. (chociaz nie wiem, czy niesmaczne jedzenie to drobiazg).

Stad wlasnie moj post - Moze ktoras z Was miala tam wesele, albo ostatnio goscila u kogos w Janowicach. Prosze o wszelkie wiadomosci i opinie, bo moje przerazenie siega zenitu

Pozdrawiam wprawione wizazystki
mia13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-29, 18:34   #13
jadira
Raczkowanie

mia!
Gdy szukalismy z TZtem lokalu odwiedzilismy rowniez i Janowice, masz racje jest przesliczny. Poleciala mi go dziewczyna, ktora poznalam przypadkowo w pociagu relacji Tarnow- Krakow jej siostra organizowala tam wesele i byla ponoc zachwycona. Nie slyszalam zadnych negatywnych opinii na temat tego miejsca.
Zajrzyj tez tu i zostaw swoj wpis, moze ktoras Tarnowianka bedzie sie mogla wypowiedziec (zaglada tam wiecej osob niz na ten wątek) http://www.wizaz.pl/forum/showthread...216168&page=46
Stary 2008-09-29, 22:53   #14
mia13
Przyczajenie

bardzo dziękuje za wiadomość, już się tam przeniosłam
mia13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-03, 12:17   #15
minisun
Przyczajenie

Czesc dziewczyny jak zawsze odwieczny problem gdzie zrobić wesele
więc bardzo proszę o jakieś propozycje Tarnów i bliskie okolice, miejsca sprawdzone i polecane przez innych
wesele planujemy na przyszły rok tj 2010 - czerwiec lub sierpień
proszę o opinie i aktualne informacje (niektóre posty są kilka lat wstecz)
z góry dziękuje i pozdrawiam

minisun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-03, 15:50   #16
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minisun Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny jak zawsze odwieczny problem gdzie zrobić wesele
więc bardzo proszę o jakieś propozycje Tarnów i bliskie okolice, miejsca sprawdzone i polecane przez innych
wesele planujemy na przyszły rok tj 2010 - czerwiec lub sierpień
proszę o opinie i aktualne informacje (niektóre posty są kilka lat wstecz)
z góry dziękuje i pozdrawiam

zapraszam na forum ...
" Salony Mody Slubnej w Tarnowie"
tam napewno dowiesz sie wiecej

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-10-01, 11:44   #17
maksags
Przyczajenie

W Tarnowie miejsca sypialne.. hmmm to pewnie tam gdzie są hotele czyli Zajazd Pod Dębem , Restauracja U Jana na rynku, Bristol, Hotel Tarnovia z restauracją, Cristal Park i nic mi więcej do głowy nie przychodzi

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Ja Planuje swoje wesele na 25 czerwiec 2011 roku wiec jeszcze troszku czasu mam , ale zależy mi bardzo na tej dacie więc lokal zarezerwowałam już wczoraj Ponieważ do ślubu wybieram sie motocyklem wraz z moim Pawłem nie chcieliśmy aby kościól był daleko od lokalu. Ślub będe miała w Mościcach, a wesele w Wierzchosławicach, cna bardzo przystępna i lokal ma być odśierzany i remontowany w listopadzie tego roku więc zapowiada sie nie zle. Słyszałam że bardzo dobre jedzenie tam maja, ale jednak chciałabym usłyszeć jakies opinie od was. Czy któraś z was miałą okazję się tam bawić na weselu? możecie cos powiedzieć o domu weselnymw Wierzchosławicach tylko tym zaraz za Ostrowem, bo są dwa w Wierzchosławicach. Z góry dzięki za pomoc
maksags jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-01, 17:02   #18
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maksags Pokaż wiadomość
W Tarnowie miejsca sypialne.. hmmm to pewnie tam gdzie są hotele czyli Zajazd Pod Dębem , Restauracja U Jana na rynku, Bristol, Hotel Tarnovia z restauracją, Cristal Park i nic mi więcej do głowy nie przychodzi

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Ja Planuje swoje wesele na 25 czerwiec 2011 roku wiec jeszcze troszku czasu mam , ale zależy mi bardzo na tej dacie więc lokal zarezerwowałam już wczoraj Ponieważ do ślubu wybieram sie motocyklem wraz z moim Pawłem nie chcieliśmy aby kościól był daleko od lokalu. Ślub będe miała w Mościcach, a wesele w Wierzchosławicach, cna bardzo przystępna i lokal ma być odśierzany i remontowany w listopadzie tego roku więc zapowiada sie nie zle. Słyszałam że bardzo dobre jedzenie tam maja, ale jednak chciałabym usłyszeć jakies opinie od was. Czy któraś z was miałą okazję się tam bawić na weselu? możecie cos powiedzieć o domu weselnymw Wierzchosławicach tylko tym zaraz za Ostrowem, bo są dwa w Wierzchosławicach. Z góry dzięki za pomoc
zapraszamy do watku " Salony mody slubnej w Tarnowie "

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-12-03, 19:43   #19
slonikzoo
Przyczajenie

A słyszał ktoś o lokalu tarnowianka?? Piszcie jak coś wiecie
slonikzoo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-04, 09:15   #20
oksi29
Przyczajenie

Witam wszystkich,jestem nowa na forum i chce zaproponowac swoje uslugi wodzireja. Mam durzo rurznych smiesznych i zvarjowanych pomysluw, tym bardziej ze pracowalam jako wodzirej ale nie w Polsce .Bylam niedawno na weselu i wodzirej nie dosc ze wzjow durzo kasy nic prawie nie potrafiw(on sie staral,ale konkursy byly dla gosci,a pozdrowienia dla pary mlodej,a gdzie rodzice ,siostry, bracia,koledzy, kolerzanki). Niechce durzo(polowe z tego) ale bendziecie zadowoleni na maksa jak wszyscy moi tamtejszi klijenci.
oksi29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-04, 15:06   #21
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oksi29 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich,jestem nowa na forum i chce zaproponowac swoje uslugi wodzireja. Mam durzo rurznych smiesznych i zvarjowanych pomysluw, tym bardziej ze pracowalam jako wodzirej ale nie w Polsce .Bylam niedawno na weselu i wodzirej nie dosc ze wzjow durzo kasy nic prawie nie potrafiw(on sie staral,ale konkursy byly dla gosci,a pozdrowienia dla pary mlodej,a gdzie rodzice ,siostry, bracia,koledzy, kolerzanki). Niechce durzo(polowe z tego) ale bendziecie zadowoleni na maksa jak wszyscy moi tamtejszi klijenci.
radze zagladnac do slownika ortograficznego a nie na wizaz
tyle bykow juz dawno nie widzialam

a reszcie dziedwczyn polecam watek ktory juz istnieje
Tarnowskie Panny Mlody tytaj jesli link ... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497525&page=15
znajdziecie opinie na temat lokali , kamerzystow , fotografow , fryzjerow itp w Tarnowie i okolicach

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-02-08, 14:05   #22
oksi29
Przyczajenie

Ja nie jesten polkom ,mieszkam tu nie caly rok. A pani niech patszy na swoje blendy.
oksi29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-31, 14:48   #23
kasiek898989
Przyczajenie

Witajcie,
Jestem nowa na forum i muszę się przyznać, że nie bardzo umiem się tu odnaleźć mam nadzieje, ze dobrze trafiłam w wątek.
Czy wiecie coś na temat domu weselnego Palermo w Starych Żukowicach- macie jakieś opinie o tym miejscu?
kasiek898989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-31, 15:35   #24
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiek898989 Pokaż wiadomość
Witajcie,
Jestem nowa na forum i muszę się przyznać, że nie bardzo umiem się tu odnaleźć mam nadzieje, ze dobrze trafiłam w wątek.
Czy wiecie coś na temat domu weselnego Palermo w Starych Żukowicach- macie jakieś opinie o tym miejscu?
Zapraszam tutaj ---> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497525&page=88 napewno dowiesz sie wiecej informacji

Olivia 2.07.2014
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości