|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Poszukiwane przez słonika :)
NIEAKTUALNE!
Pielęgnacja: Twarz: > Samoopalacz przeznaczony do twarzy - Clarins, Avene lub inne apteczne - interesują mnie tylko te droższe - ale próbki, miniatury lub ze znacznym zużyciem - na spróbowanie, a także produkty pełnowymiarowe > Lumene - krople witaminowe do twarzy - olejek dwufazowy > Peeling gabinetowy ZiajaPro - małe ilości > Woda termalna AVENE lub LRP - najmniejsza, 50 ml, najlepiej nowa > Preparat zmniejszający pory np. Clinique - Pore minimizer - tylko próbki, miniaturki > Dwufazowy płyn do demakijażu oczu - najchętniej l'oreal lub cils demasq Włosy: > Dobra pielęgnacja do włosów tłustych u nasady i suchych na końcach chętnie: - KLORANE - z wyciągiem z pokrzywy - seria Curbicia Ciało: > Rexona antyperspirant - sztyft (tylko NOWY), nie aloes! > Ładnie pachnące żele pod prysznic i gadżety do kąpieli > Balsamy Sephora - różne zapachy, tylko odlewki na spróbowanie! >Pielęgnacja Tołpy - tylko niektóre kosmetyki > Joanna - masło kawowe do ciała > Słodkie pokusy - balsam do ciała - czekolada i kokos > Dove - Supreme silk - krem do ciała > Nivea - Goodbye Cellulite - żel antycellulitowy > Ziaja - Rebuild - masło ukierunkowane ujędrnianie > Bielenda SexyLook - do biustu > Avon - detoksykująca maska do ciała z błotem morza martwego > Essence - zmywacz do paznokci > scrub do ciała lirene - pomarańczowy Zapachy: (w przypadku tych droższych - tylko mniejsze ilości -próbki, odlewki do atomizerków, końcówki, miniatury - nie chcę oddawać pół wątku za zapach ![]() > różne i podłużne demeterki > Oriflame - Divine > Puma - Puma red > Nina Ricci - Nina > Kenneth Cole - Black > Lacoste - Lacoste Inspiration > Cacharel - Amor amor, Elixir Passion > CK - euphoria blossom i pewnie inne ![]() Chętnie przyjmuję też próbeczki zapachów - zarówno męskich jak i damskich ![]() Poszukiwane próbki: Joop! Femme Guerlain - Insolence Cat deluxe Cat deluxe at night Aquolina - Chocolovers a z męskich Hugo Boss XY Kolorówka: > ArtDeco - baza pod cienie > Lumene baza pod cienie > Smacker - Lip frosting - truskawka lub berry surprise - tylko nowe lub z niewielkim ubytkiem > Clinique - puder sypki - jasne odcienie - każda ilość! > JOKO -czekoladka, ta najjaśniejsza Można mnie też kusić inną kolorówką, za podkłady z góry dziękuję ![]() Inne: > Biżuteria Hand-made, ale mogę być wybredna > LECYTYNA FORTE > SESJA ![]() Książki(tylko w stanie idealnym, lub nowe!): > Książki o kociej tematyce - będę wybredna - wiele już mam > Fantastyka polska - tu też mogę być wybredna ![]() > Sapkowski - cała saga od tomu "Krew Elfów" wzwyż > książki dot. fotografii cyfrowej i programów z nią związanych Ciuszki: > spodnie dresowe - najchętniej popiel lub czerń- rozmiar M/L - tylko w stanie bardzo dobrym lub nowe > topy, bokserki - rozmiar M, długość minimum 54 cm - będę wybredna > cieniutki paseczek - najchętniej czarny, ale niekoniecznie, ale raczej kolory ciemniejsze <> Generalnie zawsze chętnie rozejrzę się w ciuszkach ![]() Edytowane przez słonik Czas edycji: 2008-06-04 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukiwane przez słonika :)
Może coż z moich ksiązek?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hoop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
witaj,
czekam na te przykłady bransoletek, które Ci się podobają ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=252693&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Hej ztwojej wishlisty, am resztkę cat dekuxe. Co prawda to nie jest próbka ale koncóówka ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.