![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() MAMUSIE czerwcowo - lipcowe 2008![]() ![]() Mam nadzieje że te które są na podobnym etapie ciąży będą się tu wpisywać i razem przeżyjemy te 9 wspaniałych m-cy. ![]() CO do DOLEGLIWOŚCI to oczywiście spać mogłabym najchętniej 24 h na dobę bez tej uciążliwej 8-mio godzinnej przerwy na pracę ![]() A jak WY sie CZUJECIE i na jakim etapie ciąży jesteście? ŁĄCZMY SIE mamusie VI-VII 2008 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE czerwcowo - lipcowe 2008
Sybillla, moje gratulacje
![]() ![]() Ale podobny wątek już jest na Poczekalni http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206735
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :)))
Witam,
Dzisiaj rano zatestowałam i okazało się że jestem w ciąży. Wg mnie to drugi tydzień, natomiast licząc od terminu ostatniej miesiączki to 4 Zapraszam do dyskusji wszystkie przyszłe mamcie oraz staraczki aby nasycić się fluidkami.Czuje się wspaniale, troche mnie muli jak widzę jedzonko, ale jak już jem to apetyt mam Nie moge uwierzyc w swoje szczescie. Zycze Wam wszystkim i sobie wspaniałych 9 miesięcy Oto lista mamusiek lipcowo-sierpniowych! Zaczyna nas przybywac, wiec lista bedzie sie rozrastac w miare zglaszania sie przyszlych mamusiek Mamusie lipcowe Jowisz (Magda) t.p 01.07.2008 - Poznan - Iga ![]() Ver_ona (Weronika) t.p 03.07.2008 - Wroclaw Plesniawka (Gosia) t.p 04.07.2008 - Bydgoszcz -Jaś ![]() aneczka2238 (Ania) t.p 04.07.2008 - Pyrzyce - Oskarek ![]() Aniusia_O (Ania) t.p 04.07.2008 - Poznań - synek ![]() Anisia25 (Ania) t.p 05.07.2008 - Gliwice Rusalka(Iwona) t.p 08.07.2008 - Gliwice Niebieska5 (Agnieszka) t.p 11.07.2008 - Gdynia Andape (Aneta) t.p 13.07.2008 - Bristol - Maksymilian ![]() taka sobie (Beata) t.p 15.07.2008 - Zabrze MaladT (Weronika) t.p 17.07.2008 - Torun - corcia ![]() Mijalea (Magda) t.p 20.07.2008 - Niemcy - ![]() ![]() Poulette (Patrycja) t.p 20.07.2008 - Legnica/Oregon,USA Gino ![]() Judi21_84 (Jola) t.p 21.07.2008 - Bielsko-Biała - Tymoteuszek ![]() Dorkasz (Dorota) t.p 22.07.2008 - Gdynia Kasiulka22 (Kasia) t.p 23.07.2008 - Rzeszów - Aleksandra ![]() Wersta (Weronika) t.p 28.07.2008 - Warszawa - Pani Płód ![]() Livdragon (Luiza) t.p 21.07.2008 - Gdansk - Pola ![]() Cicha25 (Kasia) t.p 22.07.2008 - Lublin Asiula_n (Asia) - tp. 20.07.2008 - pomorskie Sosnowa (Ania) t.p 25.07.2008 - Bielsko-Biała LeoNa86 (Marta) t.p 15.07.2008 - Rzeszow Kurzoslawa (Gosia) t.p 15.07.2008 - Jastrzebie-Zdroj Anastazja ![]() Mamusie sierpniowe Marticia (Kasia) t.p 02.08.2008 - Bari - Włochy - Mario ![]() Basulka (Beata) t.p 05.08.2008 - Toruń - Jakub ![]() Mała75 (Monika) t.p 28.08.2008 - Oborniki Wlkp Cestia (Karolina) t.p 05.08.2008 - Małopolska Vicky23 (Monika) t.p 04.08.2008 - Warszawa Badetka (Monika) t.p 07.08.2008 - Londyn Anula14 (Ania) t.p 26.08.2008 - Bydgoszcz Kristi75 (Krystyna) t.p 26.08.2008 - Pszczyna Agusiaki (Agnieszka) t.p 15.08.2008 - Gdynia - Oliwka ![]() Dorbar (Dorota) t.p. 17.08.2008 - Koziegłowy Ewelciaz (Ewelina) t.p. 27.08.2008 - Olkusz
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2008-03-05 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :)))
Cytat:
To ja spiesze z gratulacjami wspaniała nowina ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nikitko, jutro rano spelnie twoja prosbe z PW ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki wielkie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Życzę Ci kochana cudownego okresu ciąży i samych wspaniałych wspomnień. Dbaj o siebie i małego groszka. Buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ogromne gratulacje dla przyszłej mamusi lipcowej!!
![]() ![]() ![]() Troszke podglądałam Was na "Próbować...." i kibicowałam Wam wszystkim, toteż radość jest większa jak się widzi dwie kreseczki na teście ![]() Nikita nic się nie martw, mąż troche angielskiego powietrza "wchłonie" to to pewnie też niebawem zobaczysz dwie kreseczki ![]() Pozdrawiam Mamusia Czerwcowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ojej już wątek lipcowy
![]() jak ten czas leci ![]() Anisia gratulacje, dbaj o siebie i fasolke ![]() życzę szczęsliwych 9 m-cy ![]() ![]() ![]() ![]() mamusia listopadowa 2007 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Anisiu jeszcze raz ogromnie gratuluję Wam zafasolkowania
![]() Życzę książkowych kolejnych miesięcy ciąży! I oby do rozpoczętego przez Ciebie wątku dołączyło jak najwięcej dziewczyn z Próbować do skutku ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Aniu kochana
![]() Gratuluję Ci już po raz....czwarty ale co tam ![]() ![]() ![]() Gratulacji nigdy za wiele!!! Jestem szczęśliwa razem z Tobą. Bede zaglądac na ten watek choć nie wiem czy uda mi się do niego dołączyc ![]() Pozdrawiam Cię Słoneczko i daj znać jak wrócisz z roczku Klaudii ![]() Mam nadzieję, że nie zapomniałaś o buziaczkach od cioci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Już lipcowo-sierpniowe
![]() ![]() ![]() Moje gratulacje !!! ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Anisiu to zarażaj, zarażaj....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
gratulacje...!!!!!
To mój debiucik na forum ciążowym...sama z niecierpliwością czekam na możliwość zatestowania i mam nadzieję że się udało, bo czuję jakiś dziwny niepokój... Pozdrawiam cieplusio.... |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Tez mam wielka nadzieję że dołączę na stałe tutaj ale nie chce zapeszać narazie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u stop tez ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Anisia gratulacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Anisiu ja również gratuluję Ci najserdeczniej i życzę samej radości z bycia w ciąży i faktu zostania mamusią
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Na początku myslałam, ze to stary watek czer-lipc-sierpniowy wrócił. Dopiero potem doszło do mnie, ze to juz nowy wakacyjny wateczek i nowe wiadomości od przyszłych Mamuś
![]() Aniu - spokojnych miesięcy Ci zycze i serdeczne gratulacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
jeeeeee dziewczyny, serdecznie dziekujemy za milusinskie slowa, moj babelek was pozdrawia i prosi zebyscie szybciutko instalowaly fasolinki w brzuszku, bo nie bedzie sie mial z kim bawic
![]() ![]() ![]() ![]() FUnieczko, Jolineczko, JoanC - wielkie buziaki dla was. P.s Funieczko, mnie tez juz powoli zaczyna nudzic... dzis rano w samolotku nie smakowala nam bulka ![]() ![]()
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2007-10-29 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Anisiu gratuluję Wam z całego serduszka, pozdrów szczęśliwego tatusia
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tatus powoli dochodzi do siebie z szokowego szczescia ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje,gratuluje
![]() A mowilam ze pazdziernik ma cos w sobie,posypalo sie troszke tyc pozytywnych tescikow,lacznie ze mna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
mysle ze wkrotce ktos do ciebie dolaczy,nawet ktos tam na naszym watku sie pojawil,a ja jestem na watku mamus majowo-czerwcowych jest nas troche
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Aniusia, gratulacje, teraz zobaczysz jak polecą laski z kapuścianego i wszystkie tu przyleca z fasolkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.