|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam chętnych na wspólne zakupy - koperty, folie bąbelkowe - bezpieczne perfumy
Witam
znalazłam całkiem przypadkowo pewną firmę która oferuje m. in:koperty kartony worki z hermetycznym zamknięciem (takie jak sa wkładne próbki w Quality ;D ) ->Przykładowo - na poczcie płącę średnio 0,80 -1zł za kopertę. ->gdy próbka sie wyleje,to lepiej żeby wylała się do małego woreczka hermetycznego i w osttaeczności tak 'wyłubac' no i poza tym nie mamy całej paczki w tym zapachu. ->kartony -gdy wysyłamy szklane (flachy) -> ochronne taśmy bąblowe Czyli wszystko to, co ZABEZPIECZA PERFUMY w czasie wymian, wspólnych zakupów ![]() przykładowo: za koperte o rozm. 14 cm * 22 zapłacimy 0,40zl Za woreczek hermetyczny 1 sztuka 1 gr. Za karton o wym. 26(cm) * 18(cm) * 14(cm) 1,72 zł Folia pęcherzykkowata dł 1metr o szerokości 50cm (dł metr :P ) 0,47gr A za 10 metrów długości i szerokości pół metra 4,7 Przysyłka jest darmowa. (z tego co dokładniej wyczytałam) czy mój wątek ma w ogóle sens? Jeśli nie to skasujecie. Ale może jednak ![]() Chciałabym 200 takich torebeczek (hermetycznych) tj. 2zł Ok 50 kopert - 20zł I folię 10 metrów o szerokości pół metra za 4,7 (nie wiem po co mi aż tyle )tj 27zł dodałam zdjęcia. Chętnie widze odbiory osobiste ![]() (szkoda tylko ze ta firma nie ma atomzierow |
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy - koperty, folie bąbelkowe - bezpieczne perfu
Ja bym była chętna na trochę folii bąbelkowej, woreczki hermetyczne i kąperty bąbelkowe (nie wiem czy są
)
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy - koperty, folie bąbelkowe - bezpieczne perfu
no tak,ale moge zrobić trzy rzuty. Do Warszwy, Krakowa i jeszcze jakiegos miasta. Chyba, że każdy chce wysyłke
![]() jest jeden mały warunek aby zamowić folię bąbelkową trzeba kupic od razu całą rolkę tj 100 metrów dł i 50cm szerokości. Może znajdziemy aż tyle chętnych. Do tych małych woreczków zamykanych (hermetycznych) trzeba kupic 1000 sztuk. Ale ja wezmę z 300 bo każda fiolkę chce zamknać Kopert trzeba kupic 200 o tych wymiarach (140mm * 225mm)i cena to 0,4gr za sztukę. Są też wieksze koperty, ale po 0,67 gr, 0,85gr, 0,90.... kopert wezme z 50. Jeszcze musze spytac tego producenta czy to są białe-pocztowe koperty czy jakies inne |
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Ja na pewno chcę woreczki - 200 np.
(albo i więcej bo mi przesyłka drożej wyjdzie niż zakup, a to takie frustrujące ![]() )A koperty są po 0,4 gr czy 0,4 zł? ![]() Bąble też by się przydały ( zaraz synek by skorzystał, bo strasznie lubi strzelać z tych bąbelków ) |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, 40 gr :P Ale wiecie co, w sklepie za 60 gr o tych wymiarach można kupic.Więc opłaca się jak ktos bierze ze 100 sztuk. (100 sztuk za 40 gr -> 40zł, 100 sztuk za 60gr -> 60zł)
Ale te małe 'woreczki' do próbek by się przydały. Więc mysle,ze je mozna kupic. Chętne widzę że są. Ciekawa jestem tylko jak przytaszczą do mojego domu taka rolke 100metrowa A, są jeszcze 'pęcherzyki duże' ale jest droższa o 20zł i krótsza (50metrów) i wychodzi 13zł za 10 metrów. Szykujemy liste? Woreczki zamykane hermetycznie (1 sztuka 1 gr) Zamównieine musi wynosić 1000 (ew 2000 sztuk)
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie
![]() Czy można dołączyć ? tak bym potrzebowała około 200 sztuk woreczków - tylko ja jestem z Wrocławia i do Warszawy mi w najbliższym czasie nie po drodze
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiscie ![]() To moge wysłać te woreczki,to będzie 5,7 wysylka. + 200 woreczków 2zł 7,7 ![]() Tez mnie denerwuje cena przesyłka więcej wynosi niz same woreczki ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Woreczki zamykane hermetycznie (1 sztuka 1 gr) Zamównieine musi wynosić 1000 (ew 2000 sztuk)
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
fakt, lekko frustrujące, ze sama wysyłka droższa ale co tam może jak będzie lista na koperty to też coś sobie zamówię a na woreczkach to mi akurat zależy fajnie, ze je wynalazłaś |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
heh
z myślą o Was W Zielonej Górze można odebrać osobiście. Fajnie jakby ktoś się znalazł ![]() Bo nie jestem pewna co z tą wysyłka- za ile jest. Ale jak nawet -będzie nas ok 10 osób to 2zł policzymy.
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Piszę się na 5 metrów folii, 50 kopert i 100 woreczków na próbki.
Czy w Toruniu jest możliwe osobiste odebranie?
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn jesli znajdziesz kogos z Torunia to tak. Wysyłam wtedy do jednej osoby i cała grupa się spotyka i dzieli. tak chciałam zrobić. W takim razie robimy zamówienie u tej firmy? wysłałam już meila z zapytaniem o cene przesyłki i czy może maja w swojej ofercie atomziery
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczegóły chyba później podamy.
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
W TYM POŚCIE BĘDĄ CIĄGŁE AKTUALNOŚCI ZWIĄZANE Z ZAMÓWIENIAMI
Woreczki zamykane hermetycznie (1 sztuka 1 gr) Zamównieine musi wynosić 1000 (ew 2000 sztuk)
FOLIA BĄBELKOWA 100metrów (szerokość pół metra)
KOPERTY O WYMIARACH 140*225 mm 40groszy sztuka (Minimalne zamówienie to 200sztuk)
KARTONY (MINIMUM TO 50 SZTUK ) O WYMIARACH 260mm*180*140mm ) 1,72 sztuka
wróciłam do perfum sprzedam lub wymiana perfumy niszowe - tu Edytowane przez Basiek93 Czas edycji: 2009-06-16 o 22:14 |
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
to ja może 10 metrów folii
a kartoników - 15 Ciekawe ile przesyłka za taką paczkę do paczek wyniesie...
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiam się jak to wszystko wniose do domu, Rolka 100metrowa mnie przeraza Jutro zadzwonie do tej firmy i spytamco i jak (do 15 czynne) Kurcze a jak to dużo będzie ważyc i np zabulimy z 100
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Po ile oni mają większe koperty, takie jak C-13 i D-14 ( 20 x 28 )? I woreczkow chciałabym więcej jednak- może być 300 np. w porywach do 500 jakby sie dało - dużo zastosowań przyszlo mi do głowy
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już odpowiadam: wymiary (kopert) przypominam aby zamówić kopery trzeba kupic od razu opakowanie całe. 200mm*275 100sztuk w opakowaniu za 67 zł (1 sztuka 40gr) 240mm*275mm 100sztuk w opakowaniu za 85Zł (1 sztuka 67gr) 240mm*350mm 100 sztuk w opakowaniu 90zł ( 1 sztuka 85gr) 260mm*350mm 100sztuk w opakowaniu 99zł ( 1 sztuka99gr) 320mm*455mm 50sztuk w opakowaniu 98zł ( 1 sztuka 1,96) 175*185* 100sztuk w opakowaniu za 61zł (1 sztuka 61gr) |
|
|
|
|
#20 |
|
never say no to panda
|
Dziewczyny, pewnie tutaj trochę sabotuję Wasz wspólnozakupowy zamysł, ale naprawdę nie ma sensu najmniejszego stołować się w hurtowni
na allegro jest pełno tego typu ofert, niekiedy nawet w niższych cenach, a na pewno nie trzeba aż tyle tego zamawiać i później jeszcze samemu rozsyłać po ludziskach. od siebie polecam tego oto pana: http://www.allegro.pl/show_user_auct...&change_view=1 (szczególnie koperty - bardzo dobry, mocny klej) zaopatrzyłam się u niego przed Demeterkami i jestem niesamowicie zadowolona - dodał do zamówienia dodatkowe koperty, nożyk tapicerski (czy jak się to tam zwie) - niby nic, a cieszy przesyłka i tak taniej nie wyjdzie, bo wymiary paczuch dużo zawyżą koszty ![]() ja zamówiłam ostatnio: 50m bąbli szer. 50cm (absoultnie nie kupujcie tych dużych bąbli, bo malutkie odlewki i próbki niewygodnie się w to to pakuje) 10 paczek po 10szt różniastych rozmiarowo kopert bąbelkowych 6szt taśmy pakowej 2 x po 100szt woreczków strunowych za wysyłkę kurierem zapłaciłam 20zł (więc biorąc pod uwagę wymiary paczuchy, to stosunkowo tanio - paczucha była mniej więcej 1,6m x 1m głównie przez wielki rulon bąbli)
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-06-16 o 22:45 |
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
To może posłuchamy się Cbr
?
|
|
|
|
#22 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() woreczki hermetyczne - 100 sztuk folia bąbelkowa - 10 m
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
przysłka do 7kg 30zł
A ten rulon 100metrowy może ważyć więcej. Poza tym trzeba policzyc wysyłke do Was. Nie wiem czy kupowanie w tej hurtownii to dobry pomysł |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale faktycznie na allegro sie opyla. ![]() Dobrze, że Cbr nam powiedziała
|
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
Baśku, z paru powodów muszę się wycofać ze wspólnych zakupów.
Sorry, pozdrawiam
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

znalazłam całkiem przypadkowo pewną firmę która oferuje m. in: