|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Pomóżcie mi doradzić coś mojej przyjaciółce...
W sumei to śmieszny temat, rodem z filmu, jakiejś komedii romantycznej, ale w sumie nie wiem jak to rozumieć.
![]() Ale do rzeczy ![]() Dziewczyny, przed chwilą dzwoniła do mnie zapłąkana przyjaciółka, i za godzine do mnie przyjedzie, ale ja nie wiem co jej powiedzieć, bo nei byłam nigdy w takiej sytuacji, a jestem raczej osobą patrzącą nowocześnie na związki... A więc... narzeczony mojej ukochanej przyjaciółki (za 2 miesiące biorą ślub) pojechał na delegację do francji na dwa tygodnie. Jest tam już prawie tydzień. Zadzwonił do niej i radosnym tonem powiedział, że był z kumplami w klubie nocnym na striptizie. Była strasznie wściekła i rozgoryczona, i chyba nawet płacze. Będzie u mnei gdzieś za godzinę, ALE JA NIE MAM POJĘCIA CO JEJ POWIEDZIEĆ? Nie potrafie sobie wyobrazić takiej sytuacji... ![]() RATUJCIE ! to moja ukochana przyjaciółka, z jednej strony chcę ją pocieszyć i powiedzieć że to nic takiego i żeby sie nei przejmowała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pomóżcie mi doradzić coś mojej przyjaciółce...
OJEJKU POMYLIŁAM DZIAŁ, miało iść do INTYMNIE, prosze o przesunięcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomóżcie mi doradzić coś mojej przyjaciółce...
Dlaczego wredna gnida? Bo poszedł na striptiz? Skoro sie przyznał, to znaczy, że raczej nie uznał tego za fakt wstydliwy ani nie ma powodów, aby czuc się z tego powodu winnym. Gdyby coś "przeskrobał", to raczej by sie nie przyznawał, a dziewczyna raczej nie miałaby szans dowiedziec się o tym.
Jeśli masz już coś robić w tej sprawie, to raczej pozwolic się wygadac przyjaciółce, a nie obsmarowywac jej faceta. To, że przyjaciółka czuje sie urażona jego zachowaniem nie znaczy, że w odruchu koleżeńskiej solidarności trzeba od razu wieszać psy na facecie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.