|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
zatrzyamć chwilę...jak się podoba??
Chciałam pokazac wam kilak moich fotek, sa one zupełnie amatorskie,dlatego chętnie przyjmę słowa krytyki...jak się wam podobają?
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zatrzyamć chwilę...jak się podoba??
1. szkoda, że nie ma jakiegoś skupienia ostrosci, to duzo daje zdjeciu, bo tak to wzrok jest rozproszony i na niczym konkretnym sie nie skupia
2. pomysl dobry ale nieostro ![]() 3. jw + szumy, ale moment fajny ![]() 4. chyba najlepsze ![]() 5. ok 6. niedopracowany kadr, uciete rozki poprosimy jeszcze nazwe aparatu ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
slimaczek fjny a i truskawki soczyscie wyszly
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
aparat cyfróweczka casio exilim 5,0 ..niestety na arzie nie ma czym poszaleć
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jak na amatorskie to ode mnie duży plus na start
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Jedynka taka nijaka, centralny kadr, zadnej zabawy z glebia ostrosci. Ot roslinka i pstryk. Bez szalu. Dwojka za to jest ciekawa, co prawda wykonanie moze byc lepsze, ale biorac pod uwage aparat jakim dysponujesz to jest bardzo ok, roslinna architektura, geometria i przestrzen. Ciekawe nawet to jest. Trojka.. klasyk wiejacy nuda.. troche obity temat szczerze mowiac, powiem tak.. anni mnie ziebi ani grzeje to foto. Truskawki jako kolejne..hmm.. typowo stockowe zdjecie o charakterze reklamowym. Takie no ok w pewnych przyjetych granicach. Roslinka kolejna. Tutaj jest juz slabiutko. Centralnie, nijako w sensie glebii ostrosci i skali odwzorowania i tak.. trywialnie. I ostatnie .. czyli slimacczek.. niby nic a fajne.. portret slimaka wlasny. Ogolnie jak na amatorke to nie najgorsze zdjecia.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie ma czym poszalec? To co powiesz na moja cyfrowke... stary Olympus C- cos tam, 3.2 Mpix hahaha ![]() ![]() ![]() Ja tez amatorsko sobie pstrykam, i jak dla mnie zdjecia wyszly ladne, mimo ze troche niedopracowane ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
slimak... cudny
![]()
Moje FOTOMONTAZE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272964 Moje ŚWIECIDEŁKA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285355 Moje PAPIERY ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post15099559 Moj BLOG: http://abra-art.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wiara w to , ze nowy aparacik kompaktowy czy hybryda o 12mpx matrycy zrobi lepsze zdjecie jakosciowo niz np. stara lustrzanka cyfrowa z dwa razy mniejsza matryca np. 6mpx jest mylna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
La Moderatoiure
|
1 kadr nieciekawy, brak światła ładnego, kolory nieładne
2 nic ciekawego 3 oj szumy zabiły to zdjęcie 4 fajne, tylko niestety prześwietlone 5 tło niedopracowane (horyznot leci , niebo widać) kadr zły... 6 fajne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
twoje fotki sa w moim typie i ... moim zdaniem jeśli te zatrzymane chwile dają Ci radość to rób te fotki a to czy się podobają czy nie to rzecz gustu, inna sprawa jesli chcesz zaistnieć , robic wystawy, czy startowac w konkursach - poprostu ucz się od najlepszych i próbuj... pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.