|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jak dobrac fryzure ??
Hej
![]() jestem tu zupelnie nowa , i od dawna usiluje sie zmobilizowac aby pojsc do fryzjera ![]() dlatego mam pytanie : jaka fryzura pasuje do okraglej twarzy ? mam asymetrycznie ściete wlosy, sa dosc cienkie i zniszczone ![]() Bede wdzieczna za rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: jak dobrac fryzure ??
Ja też mam okrągłą twarz ale zwróć uwagę że fryzura to nie wszystko... Czasami fryzura jest dopełnieniem całości
napisz moze co lubisz jak sie ubierasz w jakim stylu może cos pomogę. Szczerze powiem ja nie przypuszczałam że będzie pasowała mi grzywka myślałam że mnie tylko zaokrągli jednak się myliłam... Od ponad roku włosy ścinam i farbuję i lorealu ale ostatnio poszłam do innego salonu gdzie za 30zł wyszłam zadowolona jak nigdy! napisz jaka masz długość włosów... a co do zniszczeń moje są masakra, ale jak je wyprostuję i użyję odpowiednich kosmetyków (mam taki specyfik jak dla mnie luksus) to wyglądaja jak trzeba a oto moje włoski troszkę już odrosły ale mniej więcej do ramion grzywka ścięta ukośnie w taki sposób że mogę ją nosić normalnie prosto albo na bok dobre rozwiązanie bo można kombinowac i nie wyglądać cały czas tak samo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A i jeszcze jedno jeżeli chodzi o dobór fryzury musi byc ona taka żebys nie miała po umyciu problemów z ułożeniem żeby iich ułożenie było proste i sprawało przyjemność a nie nerwy a mi to wiele razy się trafiało i czasem aż płakałam. W nowej fryzurze powinnas czuć się pewnie i komfortowo nie powinna przeszkadzać....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
hmm ja sie ubieram raczej luznie , choc bardzoej lubie ciemne barwy ze wzgledu jakiej muzyki slucham
![]() mojej ostatniej wizyty u fryzjera nie wspominam zbyt dobrze , przyszlam do domu i az sie pobeczalam .. oo podziel sie jakich specyfikow uzywasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.