|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() co użyć zamiast lakieru?
Witam drogie Panie! =)
Wczoraj miałam wizytę u fryzjera... mycie > strzyżenie > modelowanie W związku z tym, że mam grube gęste włosy to fryzjerka użyła do modelowania prostownicy i kiedy skończyła nie spryskała wcale mojej głowy lakierem, ale wsmarowała coś w moje włosy... A ja głupia nie śmiałam zapytać "co to?":P Włosy świetnie po tym wyglądały. A ten ich niesamowity blask... po prostu bajka=] Dodam, że moje włosy mają tendencję do puszenia się, ponieważ są zniszczone farbowaniem i suszeniem=/ A po tym cudownym środku wyglądały jak nigdy, tzn.już ich takich nie pamiętam=( I teraz moje pytanie do Was - Co to mogło być??
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: co użyć zamiast lakieru?
wygląda mi na jedwab farouka
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Zapuszczamy włosy!! ![]() So allein will ich nicht sein...Wo bistu du? Das Feuer liebt mich..HILF MIR! ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein wolte ganz allein sein.. Ich will ein Herzschlag kontrollieren Ich muss Zerstören!Neein! Nocny marek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
jak najbardziej polecam
![]() zazwyczaj wiekszosc frzyjerek na koniec wciera go we wlosy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
a więc moje podejrzenia, że to jakiś jedwab były słuszne... dzięki =*
![]() Edytowane przez koFFaNiuTkA Czas edycji: 2008-03-26 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.