|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ostatnio obejrzane programy dokumentalne
hej dziewczyny ostatnio trafilam na dobre serie w zone reality "kobiety, które zabijają", "za kulisami zbrodni" no i "zdrada" widziałyście ktoreś z nich? jak dla mnie bomba, pokazują troche prawdziwego życia a nie to różone w serialach;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ostatnio obejrzane programy dokumentalne
zdarza mi się oglądać zone reality od czasu do czasu - co do "za kulisami zbrodni" widziałam to chyba w czwartek - odcinek o seryjnym zabójcy - kurde oderwać się nie mogłam. chociaż straszne to jest no i tak bardzo realistyczne. ale właśnie za to lubię dokumenty - za ich prawdziwość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
nio, jak się patrzy np na te zwiastuny to trzyma w napięciu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nie widziałam tego zwiastuna wcześniej. lekko chaotyczny jest, ale to tylko dobrze o nim świadczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
no jak dla mnie był lepszy. takich dwóch ludzi jak się dobierze to kurde strach. już to widze jaki strach na florydzie był jak sięte zaginięcia dziewczyn mnożyły. lekcja z wczorajszego odcinka: najlepiej nie jeździć autostopem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ostatnio oglądałam na National Geographic program dokumentalny o Apokalipsie Swiętego Jana
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
a to na NG o czym bylo? też jakies wciągające? ja pamiętam jaka kiedysoglądałam przepowiednie nostradamusa
![]() a dzisiaj kolejny trzymający w napieciu odc crime stories o panu cukiereczku, który lubił chłopców i potwierdzili mi 27 ofiar;/ dobrze że w Polsce się takie coś nie dzieje! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Co prawda, nie jestem wielbicielką dokumentów w stylu crime stories, ale swego czasu na TVN leciała taka seria Kryminalnaja Rossija. Muszę przyznać, że byłam wstrząśnięta, tym co tam pokazywali i przyznaję, wciągnęłam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
o tych dzieciakach co klej wąchali itp? ostry program. prawie tak dobry jak za kulisami zbrodni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeśli chodzi o dokumenty kryminalne, to jednak lepiej zrealizowanego niż "za kulisami zbrodni / crime stories" chyba nie ogladałam. w ogóle coraz bardziej mi się ten kanał podoba, coraz częściej go włączam - jak wszedzie nic nie ma ciekawego, to tam się zawsze znajdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
na zone reality dobra tez jest "zdrada" polecam kobitkom, które sa niepewne uczyć facetów. no albo niech nie oglądają, bo zobacza do czego sa faceci zdolni...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.