|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny.. ja nie mam pojęcia cóż ze sobą zrobić ;D
Zdjęcia "świerze" bez fryzury, makijażu itp.
![]() Poradzicie coś?? Nie wiem jak się malować.. mam małe oczy.. ..co zrobić z włosami (fatalne są) ![]() http://img220.imageshack.us/my.php?i...sc09419rb4.jpg http://img230.imageshack.us/my.php?i...sc09420vu5.jpg Pozdrawiam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-03-21 o 14:43 Powód: załączenie zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny.. ja nie mam pojęcia cóż ze sobą zrobić ;D
Po pierwsze: Regulacja brwi. Idź do kosmetyczki, nie jest to drogi zabieg, ok. 5 zł. Musisz też zadbać o cerę, bo chyba masz mieszaną. Zakup sobie jakieś kosmetyki, najlepiej matujące, niwelujące niedoskonałości skóry. Oczy masz naprawdę ładne.
![]() ![]() Włosy nie są aż takie tragiczne, jak mówisz ale zacząć musisz na pewno od odżywek, płukanek. Kiedy będą zdrowsze można pokombinować z fryzurą, ewentualnie kolorem. Nie wątpie, że wypadałoby przyciąć końcówki. ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się że o ile możesz to zmień swój kolor włosów na jakiś bardziej intensywny ale o podobnej kolorystyce jak masz bo nie bedzie ci moim zdaniem za ładnie ani w brazowych włosach ani w zbyt jasnych najlepszy byłby jakiś ładny ciemny chłodny blond bo według mnie masz za ciepły odcień no i konieczna zmiana fryzury pokombinuj z prostownicą lu jesli masz naturalnie kręcone to idź do dobrego fryzjera aby Ci ładnie wycieniował włosy , po za tym zapuść brwi i idź do kosmetyczki aby je wyregulować. Tak jak już moja poprzedniczka wspomniała musisz zadbać o cerę. Wydaje mi się że najładniej będziesz wyglądać w bardzo delikatnym makijażu : brązowa maskara do rzęs kremowo- białe, jasno brązowe cienie i błyszczyk bezbarwny lub o jakimś różowawym odcieniu Poza tym myślę że dużo uroku dodałaby Ci odrobina różu na policzkach...
![]() to jest twój naturalny kolor ?? czy jakaś próba koloryzacji ?? Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-03-21 o 12:57 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hm.. to jest stopniowe rozjaśnianie malowanej czerni ;P Naturalny to ciemny blond... A co do prostownicy - to kombinuje.. nawet za często...
Moje włosy.. w sumie nie są kręcone.. mają delikatne loki, z których po rozczesaniu robi się pusz ;P ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
właśnie tak myślałam bo kiedyś tez tak zrobiłam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.