|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
powiekszanie piersi u doktora szczyta
witam wszystkie kobietki!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czy ktoras miala lub zamierza powiekszyc piersi u doktora szczyta?ja jestem po 2 miesiace po zabiegu i chetnie wymienie sie doswiadczeniami ![]() zapraszam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: powiekszanie piersi u doktora szczyta
Cytat:
Slyszalam ze ladnie robi cycusie,ale ciezko u Niego z terminami.Ja sobie robilam we Wroclawiu 9lat temu.Teraz karmie cycusiem mojego maluszka i zobaczymy jakie bede po przerwaniu karmienia.Zastanawiam sie u jakiego doctora bede robic i moze zrobie sobie wieksze? ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: powiekszanie piersi u doktora szczyta
naprawde masz 9 lat silikonki?!i co jak wygladaja po ciazy?mocna sie zmienily?przepraszam ze pytam ale ile mialas lat jak powiekszalas piersi?...zeczywiscie do dr szczyta czeka sie bardzo dluuuuuuuuugo ja dzwonilam jakos we wrzesniu potem konsultacje mialam w maju!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja mysle ze po dziecku tez zrobie sobie wieksze, ale traz mysle ze idealnie pasuja do mojej budowy. buziaki pozdrazwim |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.