|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Prada Edp, My Queen Edp - do wymiany
Wymienię :
- PRADA EDP 50 ml nie psikana , w pudełeczku , bez folii - kupiłam ją na zapas , ale w tym czasie pojawił się w Polsce Flowerbomb więc już Prady nie będę używać . - MY QUEEN EDP 50 ml Alexander Mcqueen UWAGA TO NIE JEST KINGDOM !!! z polskiej perfumerii Douglas , nie psikana , z polskim opisem dystrybutora na folii - dostałam w prezencie , ale już jeden flakon wypsikałam i szczerze przeszła mi ochota na ten zapach . http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12114 Perfumki są oryginalne , pochodzą z polskich perfumerii , w stanie idealnym - piekne , błyszczące , nie porysowane - zdjęcia wkleję po powrocie z pracy , pewnie wieczorkiem . Wymienię te perfumy tylko na inne zapaszki . Nie interesują mnie kosmetyki kolorowe , pielęgnacyjne . Tego mam zatrzęsienie i już więcej nie chcę ![]() Interesują mnie tylko : - Gucci Envy Me ( różowe ) - jak ktoś jest chętny pozbyć się Flowerbomb też w ostateczności może być ( umieszczam go na ostatniej pozycji bo na razie mam prawie pełną setę tegoż zapachu ) . Z kosmetyków kolorowych wymienię - też na zapachy : - nowość - matująca , utrwalająca baza Diorskin Icone kolor 00 transparentny , służąca do utrwalania makijażu , pudru sypkiego czy różu ( w kartoniku ) - błyszczyk Juicy Tubes Cherie ( oryginalny , pełnowymiarowy , w kartoniku z polskim opisem nakjejonym przez dystrybutora - kupiony w perfumerii ) o smaku i zapachu waty cukrowej w odcieniu 59 Fancy Turquoise - pieknie rozświetla inne odcienie dając srebrzysty połysk , błyszczyk jest prawie nowy ( chcę się go pozbyć bo mam chyba jeszcze 12 innych Juicy Tubesów - za dużo ![]() Stan w/w kosmetyków idealny . Na razie to tyle . Pozdrowionka ![]() ![]()
'' Szczęście jest jak motyl . Gdy gonisz go - odlatuje . Gdy zajmujesz się czymś innym - niespodziewanie siada Ci na ramieniu '' . ![]() Edytowane przez neuilly. Czas edycji: 2006-10-17 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Prada Edp, My Queen Edp - do wymiany
ja mam cos nie z listy: JP Gaultier 2, nowy, pudelko, torebki, nowe, z Sephory z Francji, 50 ml, a interesuje mnie Kingdom
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12114 Dzieki za Gaultier ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Moze zainteresuje Cie Very valentino, 100 ml EDP?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
- MY QUEEN EDP 50 ml Alexander Mcqueen
zapraszam do mojego perfumowego wątku
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.