![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Dziwna żona Hollywood
Kojarzycie z tego programu Iwonę Burnat?
W dużym skrócie - twórcy programu przedstawiają ją jako kobietę sukcesu mieszkającą w Hollywood i szyjącą ubrania dla zwierząt. Z ciekawości parę dni temu wrzuciłam jej nazwisko w Google, bo chciałam zobaczyć te ubranka dla psów, które fundują taką wypasioną chatę, samochody, prywatnego kierowcę (który zachowuje się jak niania dla dorosłych). Warto dodać, że to wszystko w niezbyt taniej okolicy. Do tego kobieta zdaje się... najdelikatniej mówiąc niezbyt rozgarnięta. Może udaje na potrzeby programu, a może po prostu jest figurantką. W internecie jest o niej mało informacji, tak samo o tej firmie. Natrafiłam na artykuł Faktu (wiem, że źródło poraża, ale serio prawie nic o niej nie ma). – Wśród naszych klientów jest wiele gwiazd. Dbamy o anonimowość tych największych, które nie chcą by wymieniać publicznie ich nazwiska. Ale jest kilka dużych osobistości ze świata show-biznesu, o których możemy powiedzieć oficjalnie: wokalista Eric Benet, aktor Larry Thomas z serialu „Kroniki Seinfelda", sławna i bogata bizneswoman Adrienne Maloof, aktor Christopher Knight, znany z serialu „The Brady Bunch", Jacob Busch, Hiltonowie i wiele innych. Zajmuję się głównie projektowaniem garderoby dla psów, strzyżeniem, czesaniem oraz opieką nad nimi. Niektóre gwiazdy chcą, żebym też czytała ich pupilom. To właśnie skłoniło mnie do wydania książki o przygodach moich psów - Tobby’ego i Pucciego. Czym ona się zajmuję, że tak musi dbać o anonimowość? Odnośnie tego kto szyje ubrania zwierzętom? Raczej zawsze odnosiłam wrażenie, że w Hollywood takie rzeczy jak wydawanie setek dolarów za ubranie dla psa to norma, więc po co ta anonimowość? Nie robi przecież jakichś wstydliwych operacji plastycznych, tylko ubiera i strzyże psy! Wiecie, ja w pracy też spotykam WIELKIE gwiazdy, ale OCZYWIŚCIE nie mogę wam powiedzieć jakie, bo one chcą zachować anonimowość, ale serio wielkie gwiazdy! ![]() Do tego zastanawia mnie, że część wyników wyszukiwania nazwiska tej pani jest usunięte przez Google na mocy orzeczenia Trybunału Sprawiedliwości Unii Europejskiej w sprawie prawa do bycia zapomnianym. Zwykle usuwa się wyniki na wniosek osoby zainteresowanej.Dziwne. Jej strona internetowa wygląda tragicznie jak na stronę "kobiety sukcesu z Hollywood", która ponoć zarabia doskonale na tym biznesie, a ten sklep oferuje do kupienia, uwaga aż 9 modeli ubranek dla psa w cenach 16-35 dolców. Luksusowa linia według TVN. Dla porównania pierwsza strona wyników google po wpisaniu frazy "luxury dog clothes" prezentuje ubrania w cenach w okolicach nawet do 250 dolarów. Jak dla mnie ceny w sklepiku Iwony i wygląd ubrań nie wskazują na żaden luksus. Rozumiem, że nawet przy takich cenach można z takiego biznesu żyć, ale TVN określa ją mianem milionerki, która odniosła oszałamiający sukces w Hollywood :P Co do książki, o której wspomina w artykule, znalazłam info o jednej książce o psach w Hollywood, która nie jest napisana przez nią. Iwona jest wydawcą razem ze swoim partnerem. Według ich strony internetowej książka jeszcze się nie ukazała. Można znaleźć zdjęcia Iwony z inną książką, ale także na ten temat więcej informacji nie udało mi się znaleźć. Generalnie dziwna dla mnie sprawa. Może ktoś o niej wie więcej? Kiedy TVN przestanie nam wciskać taki kit? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dziwna żona Hollywood
Może to aktorzy :p
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ale napisałaś rozprawkę
![]() jeżeli jest taka tajemnicza, to możne w inny sposób sie dorobiła, a ubranka dla psów, to tylko przykrycie ![]()
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kawaii strona mocy
|
Ogólnie za każdym razem bawi mnie (tak, czasem oglądam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
http://www.tobyandpucci.com/ - chodzi Ci o tą stronę? Normalna, szybko się ładująca, bez wodotrysków, nowoczesna strona (pewnie dobrze wyświetlająca się na smartphonach). A że niezbyt piękna? Zapewne taki gust zleceniodawczyni. Ważne, że regularnie aktualizowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Wejdź w zakładkę Toby i Pucci go to Hollywood. Do tego jakość zdjęć. Jak dla mnie nie jest to poziom luksusowej linii ubrań dla psów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
and cigarettes
|
Przecież pani jest żoną/partnerką dość słynnego chyba celebryty. https://en.wikipedia.org/wiki/Reggie_Benjamin Naiwnie jest wierzyć, że na wszystkie luksusy zarobiła sama na sklepie internetowym. Pewnie partner trochę zarabia, ona trochę mniej i żyją sobie razem tak, jak ich stać we dwoje.
Zupełnie nie widzę w tym nic dziwnego. A to, że niektóre gwiazdy nie chcą, by media wiedziały, że korzystają z jej usług to już nie jest jej wina. Może nie chcą, by tłumy fanów czy paparazzi zbierali się w pobliżu? Ale ja programu nie widziałam, być może tam mówią, że jej partner za nic nie płacił, mają rozdzielność majątkową i osobne budżety. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak samo z Piotrem K. gdzie media się rozpisywały jaki przystojny młody milioner. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja to lubie czasem oglądać bo to taki inny świat,i te ich problemy
![]() a kim one są? lektor na poczatu przedstawia prawie wszystkie jako :modelki,fotomodelki,miss foto gdzieś tam ![]() ogólnie wszystko co maja to zasługa ich partnerów nie oszukujmy sie. Pozatym masz racje,tvn wciska nam kit!Kreuja na gwiazdy jakieś..byle co..Krupe,teraz te całe ''żony'' ![]() ![]() jedynie ta Eva z tym swoim mężem wydają sie w miare normalni,nie sztuczni w zachowaniu,widać że sie kochaja, szanuja i nie maja poprzewracane w głowach.Jakoś tak miło sie na nich patrzy ![]() a sztuczna jest ta Kinga,tak sie pieści jak coś mówi zgrywa taką słodką,a ma takie jędzowate spojrzenie,i tylko zakupy i zakupy! ojej. Edytowane przez Daisy8989 Czas edycji: 2015-10-08 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Hmm są różne rodzaje modelingu, jeśli wiesz co mam na myśli. :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Na pierwszym zdjęciu wygląda jak wczesna Doda, tylko majtki nie pasują.
![]() Pani na jednej ze stron pisze, że jest modelką i promotorką również. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
O RLY?
|
mnie ta jej dyskrecja o klientach nie dziwi szczerze mowiac.
gdybym była holiłud selebirti star tez bym nie chciala, ze moj prywatny masazysta kota, podawacz drinkow czy seksowny ogrodnik rozpowiadali o tym na prawo i lewo.
![]() |
#13 | |
and cigarettes
|
Cytat:
Ja tam nie wiem, ale nie widzę w tym nic nieprawdopodobnego. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Niestety dla mnie opisywanie jej jako właścicielki odnoszącej sukcesy marki ubrań dla zwierząt gwiazd jest obrazą dla ludzi, którzy naprawdę ciężko pracują nad swoim biznesem. :P Na przykład moja fryzjerka, którą ledwo stać żeby opłacić sobie lokal i ZUS. Nie nadstawia tyłka bogatym facetom, sama bardzo ciężko pracuje i powoli zaczyna odnosić sukcesy. Gdyby TVN opisał Iwonę jako partnerkę bogatego piosenkarza, która ROZKRĘCA biznes z psimi ubraniami to bym nie miała problemu. Ja tam nie widzę żadnego wielkiego biznesu, zwłaszcza w porównaniu do państwa Kołodziej. To też śmieszne, że tacy ludzie są postawieni w jednym rzędzie z taką kobietą. TVN już tak odmienia rzeczywistość, że to zakrawa na jakiś absurd. Ona i jej mąż w Hollywood są jakimiś płotkami, ale TVN i tak powie, że to wielkie amerykańskie gwiazdy, ciężko pracujące (kiedy?) odnoszące sukcesy bla bla bla. I teraz promują się na tym, że TVN bezczelnie kłamie na ich temat. Większość ludzi w Polsce to łyknie i nam wyrosną nowe celebrytki. ![]() Tamta, która była króliczkiem Playboya przynajmniej nikogo nie udawała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Rany. Wy naprawdę wierzycie, że te programy opowiadają o rzeczywistości?
Nigdy nie przyuważyliście, że zapraszani goście u Gesslerowej po metamorfozie to aktorzy? A bałagan dla perfekcyjnej pani domu robiony jest na zamówienie? I goście u Drzyzgi odstawiają cyrk za kasę.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
and cigarettes
|
Cytat:
![]() Omatkobosko, co tu się odwaliło? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Ona mnie wkurza, ale Toby jest słodziutki <3 A od siebie jeszcze chciałam dodać, że sądzę, że ten jej dom w tym programie, to nie jest jej dom. Oni tam nei mieszkają, bo tam nie ma w ogóle bałaganu, bibelotów... No pusto tam, jest... Nie zauważyliście tego? Przyjrzyjcie się dzisiaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Jest już wątek o tym programie w dziale Kulturalnym
![]() A co do Iwony to nie wiem kim jest ale wolałabym żeby nie było jej w tym programie, nie podpasowała mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dokładnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
lokalna gwiazda
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja kumpela robiła za statystkę w Piekielnym hotelu, zadzwonili do niej z tv, udawała gościa ![]() Sorry za offtopic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
no i w ''hell's kitchen'' tak samo goście to statyści,nawet ogłoszenie chyba na gumtree widzialam, że szukaja osób którzy wystapią jako goście.Nagranie trwa ok.10h a wynagrodzenie 35 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Hmm.
Ból wiadomej części ciała? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Występują u Wesołowskiej, w trudnych sprawach. Niekiedy powtarzają się nawet w restauracjach. Przecież gdyby zaprosili realnych ludzi, ci mogli by odwalić wiochę i powiedzieć, że jedzenie jest obrzydliwe. Jedynym wyjątkiem jest burmistrz miasteczka i jego rodzina lub jacyś inni urzędnicy czy dziennikarz lokalnej gazetki.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() carolina662 czemu ból? chodzi o to ,że bez snesu jest kreowanie na kobiete sukcesu oh i ah kiedy prawda jest całkiem inna ![]() ale Toby słodki ![]() ![]() Edytowane przez Daisy8989 Czas edycji: 2015-10-07 o 19:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.