|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jezioro błękit, błękit ...
Nowy makijaż, w końcu na kiedyś muszę się dokształcać ;P
Kosmetyki : `Cienie poczwórne (kolory - różowy, morski, fioletowy, biało-perłowy) `Cienie 8 kolorów (biały i 7 odcieni niebieskiego) `Kredka do oczu MaxFactor kolor navy (numer 6) `Błyszczyk Oriflame Crystal lip gloss - z niebieskim i fioletowym brokatem `Korekcyjny puder w pyłku Oriflame `Róż w kamieniu Cantare numer 10 `Korektor Visions Oriflame kolor 'Mata Hari' `Podkład Visions Oriflame kolor 'Lindsay' `2 w 1 - tusz i kredka do oczu Visions Oriflame Kitten eyes kolor 'black' `pędzel, dwa patyczki do cieni, szczoteczka do rzęs, pędzelek do błyszczyku, gąbeczka do podkładu. Na zdjęciach wszystko wyjaśnione krok po kroku ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jezioro błękit, błękit ...
Jak dla mnie zbyt mocny makijaż do młodej twarzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja się tak nie noszę na co dzień, zwykle podkreślam tylko oko czarną kredką i tuszem. A to co teraz tu pokazałam to tylko eksperymenty w domu.
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
jest ok ale spróbuj inne odcienie może troszeczke delikatniejsze np. złote,jane brązy czy perłowe
![]() masz bardzo jasną karnacje więc może zastanowisz się nad jakimś ciemniejszym podkładzie czy bronzerze. Generalnie make-up wporządku pozdrawiam i czekam na nowe propozycje ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ładny makijaż, jak dla takiej młodej twarzyczki to na co dzień odpada. Ale podoba mi się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Jakoś tak... "płasko"... :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po co przyciemniać blada twarz jest w modzie ![]() ![]() ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() osobiście uważam,że ładnie opalona buzia czy pociągnięta bronzerem wygląda o wiele lepiej ,zdrowiej,świeżej etc.. nie chodzilo Mi o to żeby miała twarz jak latynoska tylko troche ciemniejsza naturalnie a nie białą dodalo by Jej to uroku Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
A do mnie ten makijaż jakoś nie przemawia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No tak, zamknijmy sie wszystkie w solarium na 40 min najlepiej ![]() pozdr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
mi się podoba wykonanie makijażu, ale kurka, jakoś kolorki mi nie pasują....złoto, brązik, fiolecik....to już prędzej
![]()
![]() |
#13 |
BAN stały
|
mi się podoba makijaż oczka, usa troszkę mi nie pasują ale ogólnie jest ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7104503] No tak, zamknijmy sie wszystkie w solarium na 40 min najlepiej ![]() pozdr ![]() Podzielam twoją opinię ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Nie za bardzo mi się podobasz w niebieskim
![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7104503]Już drugi raz widzę Twoją opinie o używaniu ciemniejszego podkładu
![]() No tak, zamknijmy sie wszystkie w solarium na 40 min najlepiej ![]() pozdr ![]() ..zupełnie nie rozumiem o co Ci chodzi??? przecież ja nie twierdze,że dziewczyna ma nałożyć na twarz kilo '' miodowego" podkładu czy siedzieć w solarium 24/24 tylko lekko przypudrować a jak dla Mnie to kolosalna różnica ![]()
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() EOT ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7111068]Ale jesli jej sie podoba blady odcień skóry, to dlaczego ma to zmieniać nakładając ciemniejszy podkład?
![]() ![]() ![]() EOT ![]() O.K jeżeli jej się podoba blady odcień skóry to przecież nie musi tego zmieniać, a Ja po prostu wiraziłam swoją opinie na ten temat bo uważam tak a nie inaczej. To jest tylko i wyłącznie moje zdanie. Nie wydaje Mi się,że przy zastosowaniu ciut ciemniejszego podkładu czy bronzera będzie widoczna różnicza mdz. twarzą a szyją i dekoldem,który też winien być "przypudrowany"
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
dziękuję za wszystkie słowa krytyki i otuchy. A co do bronzerów, to już kiedyś próbowałam ale czułam się dziwnie, może kiedyś jeszcze spróbuję .
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W dodatku jasna cera + delikatny róż bardzo ładnie wygląda... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
jakoś nie powala ten makijaż... sam w sobie nie jest zły, ale Tobie chyba nie pasuje...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.