|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
policzki!!!
Hej przeczytałam wszystkie podobne tematu na tym forum,ale nikt nie odpowiada. Więc pisze nowy temat ,w innych nie znalazłam odpowiedzi.
Więc zacznę od tego,że jestem chuda jak na swój wzrost. Ale moja twarz jest okrągła i mam 'pyzate policzki' ;/ koszmarnie to wygląda jak się uśmiecham to jescze grubsza się robi Nie mam drugiego podbródka,tylko chodzi mi o same policzki.Czytałam że dzięki ćwiczeniom takim na ciało mozna też schudnąć z twarzy ,ale ja trenuje wyczynowo pływanie w wolnym czasie tez biegam i nic ;/ Słyszałam też o gimnastyce twarzy ,ale nie wiem czy to daje jakieś efekty??
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: policzki!!!
Ja sie podlaczam pod temacik..
Tylko ze u mnie jest inaczej bo wazylam 48kg a teraz waze 50 kg i wkoncu czuje sie lepiej alem i chyba poszlo polowe w policzki.. bozeeee to wyglada okropnie (
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
każda gimnastyka daje efekty...jest pare wątkow z cwiczeniami,mozna tezstasowac zele wyszczuplajace(bylo juz o tym tez to czytalam
)
|
|
#4 |
|
♥
|
a moze taka twoja natura ze "pyzate" policzki zawsze bedziesz miec?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
mam taki sam problem jak Nancy_Franciss nawet kiedy schudnę to one nadal są takie same. To mój straszny kompleks
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Jesli jest to zwiazane z genetyka, nic nie zrobicie.
Jesli jest to zwiazane z retencja (zatrzymaniem) wody w organizmie to : 1) zmniejszcie spozycie soli w diecie (ale nie mozna jej calkowicie wyeliminowac) 2) zero weglowodanow ok 2 godziny przed snem 3) zmniejszcie spozycie nabiału 4) dodajcie cynk- 1tabletka dziennie, po 5 dniach zwiekszcie do 2, a po kolejnych 5 zwiekszcie do 3 razy dziennie i tak zostawcie. Powinno pomoc |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Ooooooooo.. super
) Dziekuje za odpowiedz. moze cos da sie ze mna zrobic ;D |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
masuj te polcziki każdego dnia, taka akupunktura przed spaniem uśmiechaj się i w ogóle gimastykuj twarz, po paru tygodniach one nabiorą kształtu!!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

Nie mam drugiego podbródka,tylko chodzi mi o same policzki.Czytałam że dzięki ćwiczeniom takim na ciało mozna też schudnąć z twarzy ,ale ja trenuje wyczynowo pływanie w wolnym czasie tez biegam i nic ;/ Słyszałam też o gimnastyce twarzy ,ale nie wiem czy to daje jakieś efekty??

)