|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Thierry Mugler Alien Liqueur
Nie znalazlam takiego watku wiec zakladam. Czy mozliwy do zdobycia jest jeszcze Likierowy Obcy z 2010 roku gdziekolwiek? Widzialyscie? I co z wersja nowa z 2013 roku, co na jej temat powiecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Thierry Mugler Alien Liqueur
Podpinam sie.
Tez mnie interesuje, czy oprócz flakonu są inne różnice w tych dwóch wersjach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Z upolowaniem pierwszej wersji moze byc problem. Bywa czasem na ebay-u, ale w bardzo wysokiej cenie
![]() Roznica jest, rozmawialysmy kiedys juz z dziewczynami o likierku i doszlysmy do wniosku, ze moze chodzic o roznice "w latach", o to, ze pierwsza wersja miala czas na osiagniecie pewnej wyrazistosci, glebi. Cos w tym jest, mam 3 flaszki pierwszej wersji, a swiezo kupiona z 2013 roku poleciala na wymiane ![]() Ale sa tez osoby, ktore wola ta nowa wersje ![]() Mysle sobie ... nie ma co szukac juz starej, tylko lapac, co jest swieze ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Też mi się wydaje, ze ew. różnice mogą wynikać już z wieku, ja np. nie wyczuwam różnicy
![]() W każdym razie uwżam, że nie ma co polować na starego (no chyba, że będzie w atrakcyjnej cenie), trza brać nowego póki jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Ja widziałam na E-glamour i tam zamawiałam, ale nie wiem czy jeszcze jest.
a i ja mam z 2013 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.