|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
woda toaletowa dla 20 latka do 150zł
Witam. Poszukuje wody toaletowej dla 20 latka . Obecnie używam Giorgio Armani Diamonds For Men. Poszukuje zapachu intensywnego i przede wszystkim trwałego. Lubię bardzo zapachy typowo męskie lecz nie duszące, które są intensywne ale zarazem mają trochę w sobie słodkości. Coś właśnie jak mój Armani ale coś innego, bo zapach mi sie juz trochę znudził. Cena jaką mogę wydać to 150zł. I ważne jest to aby jak przejde obok dziewczyny zwróciła uwagę na zapach, aby nie była to jakaś oklepana lacoste. Myślałem nad polecanymi tutaj Lalique, Equus, Burberry, London for Men , Lalique, Encre Noire for Men jednak ich opisy średnio mówią mi który by mógł mi sie bardziej spodobać. Jeszcze dla ułatwienia dodam że używam dezodorantów Old Spice original i whitewater, które mi się podobają, lecz ostatnio kupiłem słodki iceland i też był super. Jeśli napisałem post w złym dziale to proszę o przeniesienie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: woda toaletowa dla 20 latka do 150zł
O zapach to się nie pyta innych, każdemu podoba się coś innego, każdemu inaczej na skórze pachnie określona woda - najprościej jest iść do perfumerii czy drogerii i sprawdzić, poprosić o psiknięcie testerami na nadgarstki. Bezsensem jest sugerowanie się tym, żeby laski zwracały uwagę na zapach - jedna lubi fiołki i róże a druga ich nie cierpi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Spróbuj giorgo armani code, intensywny, nieduszący i ma w sobie trochę słodkości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I muszę od razu zaznaczyć, że chyba żadna perfumeryjna siekiera (Dark Aoud, Black Aoud, A*Men czy The Dreamer) nie jest tak dla mnie drażniąca, choć faktem jest, że ma w sobie coś przyjemnego ![]() ![]() ![]() Enchant, nic dodać, nic ująć ![]() A jak sobie kolega chce poczytać, to niech sobie poszuka temetów o męskich zapachach, jest ich sporo a w nich całe listy niezłych zapachów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
A może hugo bosss mojemu bardzo się podobają, ale każdy lubi inne zapachy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
każdy lubi co innego, ale może One Million by Paco Rabanne?
mnie się bardzo podobają Agqua di Gio, ale one są dość znane ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.