![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy watek :) Zapraszam do siebie :)
Znajdziesz coś u mnie za
17. Pilniczek do paznokci podreczny do torebki VILA w ksztalcie pieska ;] 18. Krem pod oczy i na powieki LIRENE z floacyną, wazny do 26.04.2009r, pozostalo80% 25. Avon Planet spa Rozświetlający balsam do ciala 7 ml 37. Lusterko otwierane, w srodku lusterko przyblizajace i normalne, eleganckie 39. Perfumy Chatier Guschi 80/100ml, Bruni Banal woman 20/100ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Róż oddam tylko za inny róż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mam pytania co do cieni:
Cień Vollare nr. 14 (beżowy z drobinkami złota) Cien Vollare szary metaliczny Cien Vollare holografic nr 21 satelitte Czy to cienie sypkie? Jaki jest kolor tego ostatniego (nr 21)? Interesuje mnie też Norel Dr. Wilsz Serum dla cer wrażliwych i naczynkowych 1,5 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
interesuje mnie parę rzeczy, poszukaj czegoś u mnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Oki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
to ja byłabym chetna, jeszcze podoba mi się:
La Roche-Posay Krem do twarzy z wodą termalną SPF 50+ UVB UVA ultra
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie do mojej cery,mam sycha naczynkową alw po głębszym zastanowieniu podobają mi się:
21. 2 razy Vichy Aqualia Thermal po 1.5 ml 22. Norel Dr. Wilsz Krem nawilżający SPF15 1,5ml 23. Norel Dr. Wilsz Serum dla cer wrażliwych i naczynkowych 1,5 ml 24. La Roche-Posay Krem do twarzy z wodą termalną SPF 50+ UVB UVA ultra 31. Blyszczyk i roletka Always 2 w 1 z Avonu 36. Blyszczyk Lip Gloss Waterproff Gay Liem, bezbarwny z drobinkami, starla sie data przydatnosci ale pachnie swiezo a kupowany byl przed wakacjami. 38. Blyszczy Eveline Cosmetics odcien 62, ciemny roz bardzo iskrzacy seria 3D shine 40. Probka pasty elmex do nadwrazliwych zebow 9,4 ml bo chyba pilniczki i lusterko juz zarezerwowane?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ok mozesz pisac pw
![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
mnie interesuje to
![]() 7. Eye Liner LIQUID firmy Constance Carroll, kolor czarny, użyty raz. (poproszę o fotkę ![]() 9. Pianka do włosów NIVEA Hair Care Zwiększająca Objetość Włosów, poj. 50 ml, użyta z 2 razy w małych ilościach, idealna do torebki by poprawić fryzurę np. na imprezie 18. Krem pod oczy i na powieki LIRENE z floacyną, wazny do 26.04.2009r, pozostalo80% (a tego fotkę i jakiś opisik z opakowania ?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Paul's girl
|
witaj
![]() ![]() ![]() ![]() dziękuję za propozycję i na pewno się odezwę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Tzn. ja użyłam ich tylko raz i nic mi nie jest
![]() Nie chyba są w porządku. LA ROCHE-POSAY jest jaśniejsza od Revlona. Moge jutro wkleić fotkę z kartką i namazanymi kreskami na niej tymi pomadkami zawsze to jakaś pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
LA ROCHE-POSAY ma normalną nakrętke a Revlona ma jakąś od innej pomadki takie prowizoryczne zamknięcie bo to tester.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ok, a mogłabyś mi powiedzieć coś o tych perfumach tzn czy są słodkie, świeże czy cięzkie, itp. I czy zapachy są zblizone do oryginałów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Oki. A możewsz dorzucić mi jeszcze Lierac Paris Peeling Mask, poj. 5 ml?
Czekam na Twój adres na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Cień Vollare Cosmetics nr. 14, jest to kolor beżowy z drobinkami złota, stan nowy nie używany ani razu, ważny do końca 2008r.
3. Cień firmy Bell PAWIE OCZKO nr. 6, sa to dwa odcienie zieleni, cienie są perłowe, użyte z 3 razy, ważne do marca 2009r. 4. Cień Vollare Cosmetics nr. 23, jest to kolor jasny róż z droninkami turkusowymi i ciemnymi drobinkami różu, nowy cień nie uzywany, ważny do końca 2008r. 5. Puder kryjący firmy SORAYA odcień 02 ciepły beż, pozostało go ok. 80% ważny do lipca 2009 7. Eye Liner LIQUID firmy Constance Carroll, kolor czarny, użyty raz. 8. Puder kompaktowy firmy Veronica Cosmetics odcień expreshine nr. 2, puder hypoalergiczny z serii "Kosmetyki Naturalne", użyty z 3 razy. 14. Puder Vollare z serii Kosmetyki naturalne, odcien sahara II, ważny do 10.2008, uzyty z 3 razy 15. Cień Avon Color trend odcien shell pink, zuzycie 60% 16. Cien Avon Color trend odcien orchid delight zuzycie ok 60% 32. Cien Vollare szary metaliczny wazny do 08.2008 pozostalo ok 90% 34. Cien Vollare holografic nr 21 satelitte, opalizujacy, na oczkach pozostawia poswiate sliczna 39. Perfumy Chatier Guschi 80/100ml |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Hej moze znajdziesz cos za gume do wlosow joanna i mini-pianke do wlosów Nivea??
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Ech niestety koszt takiej wymiany wyszedl by bardzo na moja niekorzysc, sam pylek Pupy kosztowal mnie ponad 100zl, mimo iz uzywany to jakas tam wartosc ma
![]() Kolorówke wolalabym wymienic na cos aptecznego, jezeli nie widzisz nic z tych drobiazgów co wystawiam to niestety podziekuje za wymianke ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.