|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nocne wytryski u kobiet - czy istnieją?
Śledzę ostatnio wątek o nocnych (sennych) orgazmach u kobiet. Z drugiej strony wiadomo, że istnieje kobiecy wytrysk podczas zwykłego orgazmu. W związku z tym zacząłem się zastanawiać czy kobieta może mieć wytrysk podczas sennego orgazmu? Szukałem nawet czegoś na googlach ale wątki które znalazłem nie dały jednoznacznej odpowiedzi.
Drogie forumowiczki, czy któraś z was przeżyła takie zjawisko? Czy z waszej damskiej perspektywy istnienie czegos takiego wydaje się prawdopodobne? PS Od razu zaznaczę że wytrysk i wydzielanie śluzu z pochwy (co sprawia że robi się tam na dole wilgotno) to nie to samo. To tak dla ścisłości bo zauważyłem że mniej obeznane z tematem dziewczyny mylą te dwie sprawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nocne wytryski u kobiet - czy istnieją?
Wiem, że są nocne orgazmy, ale czy wytryski? Hmm....
Dołańczam się do pytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja mam wytrysk podczas pieszczot a nie mam orgazmu:/ Myślę, że coś takiego o co pytasz może sie zdarzyc ale to tylko takie moje prywatne myśli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
No to zgłupiałem. Może to nie jest wytrysk tylko obfite nawilżanie? Żeby był wytrysk muszą (?) być skurcze i wtedy jest nagłe "siur"
![]() Teoretycznie wytrysk podczas snu byłby możliwy tylko jakoś twardych dowodów brak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.