|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sudocrem- Opinie
Witam wizazystki
![]() Prosze o wypowiadanie sie w tym watku na temat wyzej wymienionego kremu. Mam cere mieszana, walcze z tradzikiem ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sudocrem- Opinie
Mnie sie zdarza używać sudecremu, raczej stosuje punktowo.
Bardzo wysusza, gdybys chciała pare dni pod rząd smarować nim całą buzię myśle że bardzo przesuszylabyś twarz. ![]() Jako punktowy wysuszacz działa całkiem nieźle. Mam wrażenie że moja twarz bardzo szybko przyzwyczaiła się do sudocremu i już nie osiągam takich efektow jak na początku. Ogólnie niezły krem, ja polecałabym stosować punktowo. Brudzi ciuchy ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja się trochę nim rozczarowałam. Na początku nie działał w ogóle, a później ładnie wysuszał ale w normalnym tempie- 2,3 dni. Czyli wychodzi na to samo co maść cynkowa, a dużo taniej.
Używa się go punktowo, bo jak wspomniała poprzedniczka bardzo wysuszyłabyś twarz. No i raczej nie ma działań oczyszczających czy odblokowujących pory, a raczej tylko te wysuszające. Ale! Świetnie się nadaje do miejsc po depilacji- 0 podrażnień ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja tez stosuję go miejscowo na wypryski i tu spełnia swoją rolę.
Na podraznienia po depilacji tez sie swietnie spradził Jest tani i wydajny wiec mysle ze mozna zaryzykowac
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Niestety dziewczyny w moim wypadku krem okazal sie kompletna porazka. N o pakowaniu jest napisane, ze nadaje sie do cery tradzikowej, zatem pytam producenta dlaczego po jego uzyciu wyskakuja mi pryszcze? Jest strasznie tlusty...Jesli chodzi o wysuszanie punktowych wypryskow niestety tez polegl...syf jak byl to byl dlugo i nie zauwazylam poprawy. Chyba faktycznie pozostawie go tylko po depilacji i bede wierna mojej ulubionej firmie OLAY, ktora bardzo poprawila stan mojej skory do dnia dzisiejszego.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.