![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wymiana-perfumy:)
DOKŁADKA
Wymienię TYLKO na inne perfumy-za odlewki i odpsiki dziękuję. Lalique Le Parfum-70/100 ml-poleciało do Zielonej30 Magical Moon Hanae Mori edp-45/50 ml-poleciało do Margott Wish Chopard edp-25/30ml. Mam kartonik-NIEAKTUALNE Amour de Cacao edt-40/50 ml,buteleczka jest nieprzeźroczysta-myślę,ze ubytek to maksymalnie 10ml.Mam kartonik-poleciało do Nanomi In Black-Jesus del Pozo edt-40/50ml-myślę,ze ubytek nie jest większy niż 10 ml.Mam kartonik. Vanille The Body Shop edt-13/30 ml,bez kartonika-chętnie wymienię flakon na kilka interesujących próbek. Marina de Bourbon edp-29/30 ml z kartonikiem Le Baiser du Dragon-18/30 ml edp.UWAGA:korek upadł i rozpadł się na 2 cześci-został sklejony,gdzieniegdzie widać małe ubytki,generalnie trzyma się bardzo dobrze i nie przeszkadza to w użytkowaniu.Brak kartonika. Organza Indecence-27/30 ml edp.Mam kartonik-chętnie wymieniłabym na Songes Annick Goutal-może być mniejsza ilość.-poleciało do Doroty-Coco Oblique RWD Givenchy-15/20ml.Mam kartonik Blonde Versace-95/100ml-tester,bez korka,w tekturowym,testerowym kartoniku.Kartonik jest niestety w nienajlepszym stanie. Tubereuse L'Artisan edt-45/100ml.Kartonik jest,ale mocno sfatygowany.-poleciało do Fioletto. Pacha-90/100 ml-perfumy wykreowane przez najsłynniejszy klub na Ibizie-o zapachu slodkiej wiśni,przypominają nieco Wish-nie mam korka-ale te perfumy juz fabrycznie go nie mają,nie mam też kartonika Casmir Chopard-22/50 ml.UWAGA:korek jest bardzo luźny-nie trzyma się atomizera,brak kartonika. Ze względu na małą ilość Przekupek zobowiązuje się wysłać perfumy jako pierwsza. Zapraszam ![]() Edytowane przez lady Vader Czas edycji: 2008-05-15 o 06:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lalique Le Parfum,Magical Moon...
Witaj! Ja mam Panthere
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
dam się pociąc za magical moon! Poza wątkiem mam jeszcze np. ledwo psiknięte 15 ml calvina kleina eternity purple orchid i jakies 10 ml noa fleur z 50 ml....acha...mam jeszcze 20tkę dior addict, ale zostało około połowy chyba. Różne pojemności piatej alejki...coś?
acha...ja poszuję jakiejkolwiek ilości magical moon, niekoniecznie całosc
...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... Edytowane przez ennkaa Czas edycji: 2008-04-12 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mam juz flaszke Lalique.
Jednakze wybierz ten zapach, ktory bardziej chcesz. (oczywiscie wiem, ze musialabym wyrownac wymiane czyms z kolorowki badz odlewka bo pojemnosci nie graja) Ja w kazdy razie lubie Diorissimo wiec na sile oddawac nie musze. Przemysl spokojnie - mnie sie nie spieszy z decyzja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ha ha! Ja też mam swoje Lalique
![]() Spokojnie się zastanów, też na siłę nie chcę się wymieniać. Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
strasznie przepraszam, ale to i ja się wtrącę.Sorki lady vader, że w Twoim wątku, ale mam ogromną prośbę. Jak już się dziewczyny dogadacie to może , któras z Was (ta co dostanie Moon) mogłaby rozwazyc jakąś odlewkę dla mnie? Ewentualnie jakby zapach całkiem nie podpasował proszę o kontakt. Strasznie przepraszam jeszcze raz, ale szukam go już jakiś czas a nigdzie nie ma . Ani na allegro, ani na targowisku jest praktycznie nie do zdobycia
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Moze za lalique interesuje ciebie Very Irresistible
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Jestem chętna.Napisałam pw.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Więcej fotek Mańki Nirmali.Czekam na adres.
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-05-30 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymiana-perfumy:)
Cytat:
Dziękuje Aniele,ale Miss Dior Cherie to nie moja bajka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:23.