|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Messe De Minuit Etro wymienie...
NIEAKTUALNE
W związku z zakupem pełnowymiarowej flaszki chętnie wymienię 20ml odlewkę tego zapachu (kupionego ostatnio poprzez wątek zakupowy). Interesują mnie przede wszystkim zapachy kadzidlane, słodkości oraz inne dziwadła. Zapraszam do propozycji....
Edytowane przez dreamer4 Czas edycji: 2008-03-30 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Messe De Minuit Etro wymienie...
Zaproponuj...jak pisałem interesują mnie praktycznie wszelkie zapachy poza kwiatkami i świeżakami, najlepiej kadzidlane, słodkości- ale siekiery, orienty w typie Must....
najbardziej poszukuję - chętnie odlewki Histoire d`eau, Lolitki, Amen, Angel, Must edt, Smok edp, In black JDP, PI, Versace Man, Dreamer, Ogródek Nilowy, coś z demeterów. Ogólnie słodkie, wiśniowe, cynamonowe, kadzidlane, orienty w tych klimatach... Edytowane przez dreamer4 Czas edycji: 2008-03-20 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Witam!
Chyba mam cos, co mogloby ci sie spodobac, o ile nie poszukujesz tylko meskich zapachow: Cristobal Balenciagi. Tylko problem w tym, ze nie mam w co przelac takich 20ml. Jelsi masz jakis pomysl i masz ochote na wymiane, to ja chetnie lykne Mess de Minuit. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
To czym mogę się podzielić to:
Burberry Britt JPG2 z 10 ml Ogródka Nilowego Royal Pavillon Nu Clean Mandragore z 10 ml Fou d'Absinthe z 10 ml Yerbamate |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli Ci to pasuje zapraszam po pv..
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.