|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Moje zdjęcia- Alusska14
hej dziewczyny
![]() jestem tu nowa, chciałabym Wam pokazać moje zdjęcia. Robię je dla przyjemności, nie uważam żeby były dobre, ale chciałabym aby ktoś je ocenił ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje zdjęcia- Alusska14
hmm troszkę nudnawe, najbardziej podoba mi się https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6978560
pierwsze niezłe, ale lepsze byłoby z kolorami. Drugie - kiepski kadr, trzecie czwarte i ostatnie- średnio ciekawe ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
pomysl 1 ciekawy
2 i 5 DLACZEGO?? tak poucinane 3 i 6 rozumiem ze chcialas opowiedziecjakas historie no niestety zbyt doslowne, technicznie tez nie bardzo no kombinuj dalej w dobra strone idziesz ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Pierwsze najlepsze! Drugie też jest całkiem ciekawe, ale jak dla mnie zbyt ciemne i kiepściutki kadr. Źle go wycięłaś trochę, ale pomysł w porządku. Trzecie to całkiem przyzwoite makro, ale brakuje mi tu odpowiedniego kontrastu. Ja trochę bym go zwiększyła... No i znowu ten problem kadru... Złe wycięcie! Trzeba było całe ręce pokazać, ale jakieś szczególne ich części, a nie tak bezczelnie je poobcinać
![]() ![]() Powiem Ci jedno... Masz potencjał fotografa, masz pomysły w główce, ale poćwicz trochę kadrowanie i photoshopową obróbkę a będzie naprawdę fajnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
1 fajne; 2 i 5 fajny pomysł, ale w 2gim za ciasno troche i za ciemno, a w 5tce technicznie nie bardzo...
3, 4 i 6 nie podobaja mi się, oko za centralnie, w 3ce dłonie niekorzystnie ujete, a w ostatnim kolorystyka tragiczna no i kadrowanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
La Moderatoiure
|
1 ciekawe, podoba mi się
![]() 2 za ciemne i za ciasne rzeczywiście 3 hym troszkę mało ciekawe , moze coś z kontrastem i światłem bym pokombinowała ? 4 okropnie wyostrzone i nieciekawe 5 nic ciekawego i jakość kuleje 6 również nic specjalnego Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.