|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Klub Fitness Dla Kobiet
Witam!
Mam pytanko do Was...czy moglybyscie mi polecic jakis przyjemny klub fitness dla kobiet w lodzi? cos co mialoby w swojej ofercie ABF, TBC albo cos z tancem tez(nie moge sie zdecydowac)...stwierdzila m ze chyba zaczne gdzies chodzic bo chyba tylko to bedzie mnie w stanie zmotywowac(szkoda bedzie mi zmarnowac kasy ) i szukam czegos dobrego dla siebie...Trzeba naprawde zaczac cos robic bo jak tak dalej pojdzie to albo popadne w depresje z nadmiaru emocji albo bede musiala poszerzyc w domku futryny bo sie nie bede miescic:P wiec prosze o jakies propozycje...i czekam z niecierpliwoscią ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Klub Fitness Dla Kobiet
Jeśli interesuje Cię typowy klub dla kobiet, to słyszałam, że ostatnio otworzyli Gymnasion w centrum miasta. Wstęp mają tam podobno tylko przedstawicielki płci pięknej
![]() Sama chodzę do Sportery i nie narzekam ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
a gdzie jest ten klubik gdzie Ty chodzisz? bo zanim ja to w necie ogarne to minie troche czasu:P ile placisz za karnet?
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
dzieki Kochana
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Laguna na bałutach, tylko dla kobiet. www.laguna.lodz.pl atmosfera jest niestety średnia, osobiscie tam nie chodzę, wolę koedukacyjny.
Edit: właśnie widzę, że się zamknęli. Do Gymnasionu chodziła moja kuzynka, była zadowolona. Do Sportery chodzi mój TZ na siłownię i nie chce nigdzie indziej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.